Фаршировані кабачки або цукіні – одна з найпростіших і смачних літніх закусок. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" показав, як зробити човники з цукіні з м'ясним фаршем, помідорами, маслинами і сиром. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.
Фаршировані цукіні на грилі
Час приготування:
- 30 хвилин
Складові:
- 4 великих цукіні
- 400 г м'ясного фаршу
- 1 цибулина
- 2 помідори
- 150 г твердого сиру
- 50 г маслин
- 150 мл олії
- Сіль, перець
- Зелень
Спосіб приготування:
- Цибулю порубайте. Розігрійте олію в чавунній сковороді на мангалі. Обсмажте до прозорості.
- Додайте фарш і готуйте, розбиваючи грудочки лопаткою.
- Порубайте помідори і додайте їх до фаршу. Посоліть і поперчіть.
- Зробіть човники з цукіні, наповніть їх фаршем. Посипте маслинами і тертим сиром.
- Перекладіть на мангал і накрийте фольгою.
- Через 10 хвилин зніміть з вогню.
Як подавати цукіні
Подавайте закуску гарячою, за бажанням доповнивши її овочевим салатом.
Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом плову на грилі . Ведучий також показав, як зробити шашлички з курки.