Головна Сьогодні

Як приготувати фаршировані цукіні на грилі: покроковий рецепт від Григорія Германа

Таку закуску можна приготувати на дачі або на пікніку в лісі

Фаршировані кабачки або цукіні – одна з найпростіших і смачних літніх закусок. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" показав, як зробити човники з цукіні з м'ясним фаршем, помідорами, маслинами і сиром. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.

Фаршировані цукіні на грилі

Фаршировані цукіні
Фаршировані цукіні
Фото: freepik.com

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • 4 великих цукіні
  • 400 г м'ясного фаршу
  • 1 цибулина
  • 2 помідори
  • 150 г твердого сиру
  • 50 г маслин
  • 150 мл олії
  • Сіль, перець
  • Зелень

Спосіб приготування:

  1. Цибулю порубайте. Розігрійте олію в чавунній сковороді на мангалі. Обсмажте до прозорості.
  2. Додайте фарш і готуйте, розбиваючи грудочки лопаткою.
  3. Порубайте помідори і додайте їх до фаршу. Посоліть і поперчіть.
  4. Зробіть човники з цукіні, наповніть їх фаршем. Посипте маслинами і тертим сиром.
  5. Перекладіть на мангал і накрийте фольгою.
  6. Через 10 хвилин зніміть з вогню.

Як подавати цукіні

Подавайте закуску гарячою, за бажанням доповнивши її овочевим салатом.

Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом плову на грилі . Ведучий також показав, як зробити шашлички з курки.

Всі подробиці в спецтемі Найкращі рецепти для пікніків

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти