Головна Сьогодні

Як приготувати домашні пельмені з індичкою

Для начинки бажано брати м'якоть з стегон індички

Тонке тісто і соковита начинка – заставу смачних пельменів . Ми розповімо, як зробити ніжні пельмені з індичкою, яблуками і цибулею. З останнім важливо не перестаратися, інакше зміниться колір фаршу і з'явиться гіркота в смаку.

Дивіться відео, як приготувати якісні пельмені і вареники:

Пельмені з індичкою

Час приготування:

  • 1 годину

Калорійність:

  • 187 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Тісто для пельменів - 300 г
  • М'ясо індички – 400 г
  • Сало свиняче – до 100 г
  • Лук – 50 г
  • Яблуко – 1 шт. (за бажанням)
  • Спеції – за смаком
  • Сіль – 2 щіпки

Спосіб приготування:

  1. З шматочків філе індички, сала, цибулі і яблука приготуйте фарш, прокрутивши ці інгредієнти в м'ясорубку.
  2. Додайте сіль і спеції. Перемішайте.
  3. Тісто для пельменів потрібно тонко розкачати і вирізати спеціальним приладом або відповідним стаканчиком кружечки. Обрізки тіста можна використовувати знову, під'єднуючи їх до свіжих порцій тіста.
  4. На кожен кружечок з тіста покладіть по центру порцію фаршу, наприклад, близько 1,5 ч.л.
  5. Защипніть краю тесту, спочатку надавши форму півмісяця, а потім – скріпіть його кінці між собою. Викладайте пельмені в один шар на дерев'яну дошку, присипану борошном.
  6. Пельмені можна відварити відразу або заморозити.

Як подавати пельмені

Зазвичай пельмені подають з хріном, гірчицею, перцем і оцтом. До них відмінно підійде сметана, вершкове масло, томатний соус, морква з часником або будь-яка друга приправа, яка вам до душі. Також можна подати пельмені в бульйоні, зі свіжою зеленню і сметаною.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати китайські пельмені з лососем і креветками . "Сьогодні" також розповідали про найдорожчі пельмені в світі .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти