Брауні – це американські шоколадні тістечка з насиченим смаком. Сьогодні ми приготуємо їх з арахісовим маслом і коричневим цукром.
Брауні з арахісовим маслом
Інгредієнти:
- 225 г арахісового масла
- 200 г темного шоколаду, нарізаного
- 280 г коричневого цукру
- 3 середніх яйця
- 100 г борошна, що сходить само
Рецепт приготування:
- Відокремити по 50 г шоколаду і арахісового масла.
- У сковороді змішати цукор, арахісове масло і шматочки шоколаду. Розтопити на повільному вогні. Зняти з плити, по одному додати яйця, кожен раз перемішуючи.
- Всипати борошно, перемішати. Форму для випічки 20х20 см застелити пергаментним папером і викласти тісто.
- Арахісове масло розтопити в мікрохвильовці і полити ним брауні. Якщо масло дуже густе, потрібно просто його розкришити і втиснути шматочки в тісто.
- Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
- Вийняти брауні з духовки і полити розтопленим шоколадом. Перед подачею остудити в холодильнику і розрізати на квадрати.
Порада: якщо у вас не борошно, що сходить само, додайте звичайну чайну ложку розпушувача.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом блонді з карамельним шоколадом і ягодами. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати "ледачий тірамісу" з печивом. Крім цього, ми розповідали, як спекти пиріг, який сам розділяється на три шари.
Дивіться відео, як вибрати якісний шоколад: