Головна Сьогодні

Як приготувати млинці зі щавлем: покроковий рецепт від Григорія Германа

Рецепт налисників зі щавлем, сиром і яйцем

Щавель – головний інгредієнт зеленого борщу. Але це не єдина страва, яку можна з нього приготувати. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", показав, як зробити млинці з начинкою з щавлю, плавленого сирка і варених яєць. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.

Млинці зі щавлем, плавленим сиром і яйцем

Млинці зі щавелем і яйцем
Млинці зі щавелем і яйцем
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 40 хвилин

Складові:

Для начинки:

  • 250 г щавлю
  • Шматочок вершкового масла
  • 200 г плавленого сиру
  • 3 ст.л. сметани
  • 2 варені яйця
  • Зелень

Для млинців:

  • 2 сирих яйця
  • 200 г борошна
  • Трохи рослинної олії
  • 50 г цукру
  • 500 мл молока

Спосіб приготування:

  1. Розбийте яйця в миску, збийте з цукром.
  2. Влийте частину молока, додайте борошно і перемішайте. Влийте олію і молоко, що залишилося. Перемішайте.
  3. Приготуйте тонкі млинці на сковороді.
  4. Щавель тонко наріжте і обсмажте на вершковому маслі.
  5. Наріжте варені яйця, натріть плавлений сир на тертці, порубайте зелень.
  6. Додайте щавель, за бажанням приправте. Перемішайте і додайте сметану.

Як подавати млинці

Загорніть начинку в млинці і подавайте їх теплими або холодними.

Нагадаємо, раніше ми писали, які весняні супи можна зварити з щавлю . Крім цього, ми розповідали, як спекти щавлевий пиріг на кефірі .

Всі подробиці в спецтемі Найкращі рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти