Головна Сьогодні

Як приготувати млинці з пікантною яблучною начинкою

Рецепт від суперфіналістки шостого сезону "МайстерШеф" Катерини Пєскової

"Є стільки оригінальних варіантів, з чим подати млинці! Ось, наприклад, пряні яблука. Адже просто яблучне варення – це не так цікаво, а от уявіть собі шматочки карамелізованих яблук з вином, корицею, бодяном, кардамоном, гвоздикою ... Загалом. Ось вам рецепт, готуйте і пробуйте!", – написала Катерина Пєскова в своєму Instagram. 

Млинці з яблуками

Складові:

Для млинців:

  • 1 л молока
  • 300 г борошна
  • 5 цілих яєць
  • 75 г цукру
  • 15 г соняшникової олії

Для начинки:

  • 600 г яблук
  • 340 г сухого білого вина
  • цедра 2 лимонів
  • 2 стручки ванілі
  • 4 палички кориці
  • 4 зірочки бодяну (анісу)
  • 4 зерна кардамону
  • 10 штук гвоздики
  • 120 г родзинок
  • 150 г цукру

Рецепт приготування:

  1. У чашу блендера налити молоко, додати борошно, яйця, цукор і масло. За допомогою блендера об'єднати всі продукти до однорідної маси.
  2. Наливати на гарячу сковороду, змащену тонким шаром соняшникової олії, смажити до готовності з обох сторін.
  3. Яблука очистити від шкірки і нарізати кубиком 4-5 мм.
  4. У сотейник насипати цукор, розтопити його на середньому вогні до коричневого кольору (зробити карамель з цукру).
  5. Всипати яблука і родзинки, цедру лимонів, ваніль, корицю, бодян, кардамон і гвоздику.
  6. Оскільки яблука мають температуру значно нижчу, ніж карамель, то вона спершу згорнеться. Нічого страшного! Продовжуйте готувати на середньому вогні до об'єднання соку яблук і карамелі.
  7. Влити вино, довести суміш до кипіння і проварити кілька хвилин, щоб випарувалася зайва рідина. Готово!

42849953_280176552705447_6732060317596848315_n
Катерина Пєскова
Фото: instagram.com/peskova_katerina

Нагадаємо, раніше Катерина Пєскова поділилася рецептами яблучної вертути  і шоколадних брауні з горіхами.

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти