I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як зварити смачну розсипчасту перловку

Так, знадобиться час, але в результаті – смачно

Перловка – несправедливо забутий багатьома смачний гарнір. Вона чудово поєднується з м'ясом, її можна смачно приготувати з овочами. Інше питання – як зварити смачну розсипчасту перловку, якщо враховувати те, що й просту вівсяну кашу теж треба вміти приготувати правильно. Отже, зварити перловку можна у декілька способів і їх ви знайдете нижче.

А в нашому календарі свят березня знайдете цікаві ідеї для подарунків близьким.

Реклама

Як варити перловку на воді без замочування

Час приготування:

  • 45 хвилин

Інгредієнти:

Реклама
  • 1 склянка перловки
  • 4,5-5 склянок води
  • 0, 5 ч. л. солі
  • 1 ст. л. олії

Спосіб приготування:

  1. Перлову крупу перебрати і промити кілька разів в холодній воді, доки вода не стане прозорою.
  2. У каструлю налити три склянки холодної води, додати промиту перловку.
  3. Довести до кипіння і варити перлову крупу на повільному вогні 5-7 хвилин з моменту закипання.
  4. Потім воду злити, крупу відкинути на друшляк.
  5. Каструлю обполоснути, налити 1,5-2 склянки води, додати сіль і одну столову ложку рослинної олії, довести до кипіння.
  6. Додати перловку і варити до повного випаровування рідини на повільному вогні при злегка прочиненими кришці, помішуючи (приблизно 20-25 хвилин).

Читайте також:

Як варити перловку: рецепт із замочуванням

Перловка з замочуванням
Перловка з замочуванням

Реклама

Час приготування:

  • більше 3-х годин

Інгредієнти:

  • 1 склянки крупи
  • 3 склянки води

Спосіб приготування:

  1. Крупу перебрати, помити і залити водою на кілька годин.
  2. Злити воду, обполоснути і помістити в ємність для приготування.
  3. Додати води з розрахунку – один стакан крупи на три склянки води.
  4. Поставити на середній вогонь і готувати близько 50 хвилин.
  5. Обов'язково пробувати, коли перловка стане м'якою – готово.

Рецепт приготування перлової каші

Перлова каша
Перлова каша

Час приготування:

  • більше 3-х годин

Інгредієнти:

  • 500 г перловки
  • 2-3 ст. л. масла
  • 1 ч.л. солі
  • Вода

Спосіб приготування:

  1. В казанок налити воду, довести до кипіння.
  2. Крупу всипати в киплячу воду і дати їй покипіти 5 хвилин.
  3. Після цього крупу відкинути на сито, дати стекти воді.
  4. У каструлю влити 3 1/2 склянки води, додати столову ложку масла і посолити.
  5. Коли вода закипить, покласти підготовлену крупу. Варити на невеликому вогні під кришкою (25-30 хвилин) до загустіння.
  6. Після цього зняти з плити і залишити на 1 1/2 години, накривши рушником.
  7. У готову кашу покласти масло і розмішати.

Тут читайте про 6 видів каш та їхню користь для організму.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти