Головна Сьогодні

Як правильно готувати сосиски на грилі: два простих способи

Рецепти апетитних сосисок на грилі

Приготування сосисок і ковбасок на грилі може вдаватися настільки простим кулінарним завданням, що інструкції до нього не потрібні. Але це не так. Важливо пам'ятати, що сосиски та ковбаски чутливі до температури і схильні висихати і розтріскуватися. Замість того, щоб кидати їх прямо на гарячий гриль, візьміть на озброєння один з цих способів.

Як приготувати сосиски на грилі: зваріть і обсмажте на решітці

Сосиски потрібно попередньо відварити
Сосиски потрібно попередньо відварити
Фото: Pixabay

Прокип'ятіть ковбаски у воді (або пиві!) близько п'яти хвилин, щоб вони прогрілися. Дістаньте з рідини. Покладіть їх на решітку гриля і обсмажте з кожного боку до рум'яної скоринки. На середньому вогні це займатиме всього кілька хвилин.

Як смажити сосиски на грилі без варіння

Сосиски на грилі без варіння
Сосиски на грилі без варіння
Фото: Pixabay

Зробіть дворівневий нагрів на грилі (це означає, з одного боку повинен бути середньо-високий вогонь, а з іншого – полум'я вимкнено). Приготуйте сосиски на "холодній" стороні, періодично перевертаючи, поки вони не прогріються. Потім обсмажте кілька хвилин на середньому вогні до золотистого кольору. Готово!

Дивіться відео, як вибрати безпечні сосиски:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смачні сендвічі для пікніка. Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як запекти овочі на багатті.

Всі подробиці в спецтемі Найкращі рецепти для пікніків

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти