Приготування сосисок і ковбасок на грилі може вдаватися настільки простим кулінарним завданням, що інструкції до нього не потрібні. Але це не так. Важливо пам'ятати, що сосиски та ковбаски чутливі до температури і схильні висихати і розтріскуватися. Замість того, щоб кидати їх прямо на гарячий гриль, візьміть на озброєння один з цих способів.
Як приготувати сосиски на грилі: зваріть і обсмажте на решітці
Прокип'ятіть ковбаски у воді (або пиві!) близько п'яти хвилин, щоб вони прогрілися. Дістаньте з рідини. Покладіть їх на решітку гриля і обсмажте з кожного боку до рум'яної скоринки. На середньому вогні це займатиме всього кілька хвилин.
Як смажити сосиски на грилі без варіння
Зробіть дворівневий нагрів на грилі (це означає, з одного боку повинен бути середньо-високий вогонь, а з іншого – полум'я вимкнено). Приготуйте сосиски на "холодній" стороні, періодично перевертаючи, поки вони не прогріються. Потім обсмажте кілька хвилин на середньому вогні до золотистого кольору. Готово!
Дивіться відео, як вибрати безпечні сосиски:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смачні сендвічі для пікніка. Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як запекти овочі на багатті.