Головна Сьогодні

Як спекти простий яблучний пиріг з журавлиною

Рецепт швидкого і смачного осіннього пирога

Журавлина і яблука – ідеальне осіннє поєднання. Ми розповімо, як приготувати смачний пиріг з журавлиною і яблуками в духовці. Він дуже м'який і пишний, з приємною фруктово-ягідною кислинкою. До речі, журавлину в рецепті можна без проблем замінити на брусницю.

Журавлинно-яблучний пиріг в духовці

Пиріг з яблуками і журавлиною
Пиріг з яблуками і журавлиною
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 217 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 3/4 склянки цукру (190 г)
  • 1/2 склянки олії (120 мл)
  • 1 склянка борошна (125 г)
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 3 яблука
  • 1 стакан свіжої або мороженої журавлини
  • Цукрова пудра – за бажанням

Спосіб приготування:

  1. Яйця збийте з цукром за допомогою міксера.
  2. Додайте олію, перемішайте.
  3. Додайте борошно з розпушувачем, перемішайте.
  4. Яблука очистіть і поріжте шматочками.
  5. Яблука і журавлину викладіть на дно форми, залийте тістом.
  6. Випікайте пиріг у заздалегідь нагрітій до 180 градусів духовці протягом 35-40 хвилин.
  7. Готовий пиріг за бажанням прикрасьте цукровою пудрою.

Корисна порада

Пиріг виходить смачнішим, якщо використовувати форму великого розміру, так, щоб шари тіста і начинки були приблизно однаковими.

Дивіться відео, як приготувати яблучний хліб:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом яблучного пирога з листкового тіста, а також писали, як приготувати яблучний крамбл.

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти