Заморожена вишня в десертах і випічці практично на поступається за смаком свіжій. Якщо ви не знаєте, як використати літні запаси, приготуйте простий вишневий пиріг за нашим рецептом.
Дивіться відео, як спекти лимонний пиріг з меренгою:
Ягоди попередньо розморожувати не потрібно, головне, щоб вони були без кісточок.
Простий пиріг із замороженою вишнею
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 161 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 3 яйця
- 175 г цукру
- 120 мл олії
- 125 г борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- 2 склянки замороженої вишні без кісточок
- Цукрова пудра – для посипки
Спосіб приготування:
- Яйця збити з цукром за допомогою міксера.
- Додати олію, перемішати. Потім додати борошно, змішане з розпушувачем, перемішати.
- На дно форми (25х35 см) викласти вишню, зверху вилити тісто.
- Випікати в духовці, розігрітій до 180 °С, до готовності. Це займе 35-40 хвилин.
- Готовий пиріг вийняти з духовки і остудити. За бажанням перевернути догори дном. Посипати просіяною цукровою пудрою.
Чим замінити вишню в рецепті
Замість вишні можна використовувати яблука, груші, малину або журавлину. Вибирайте начинку на свій смак.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом вишневого лікеру . "Сьогодні" також писали, як приготувати вареники з вишнею .