Хліб в мікрохвильовці – це цілком реально. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", показав, як зробити корж з крабовими паличками і намазкою з сиру, зелені і редиски. Це відмінна страва для ситного перекусу. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.
Хліб в мікрохвильовці з сирною намазкою
Час приготування:
- 5 хвилин
Складові:
- 8 крабових паличок
- 1/2 ч.л. розпушувача
- 1 яйце
- 150 г борошна
- Сіль, спеції
Для подачі:
- 150 г сиру
- Зелень
- Редис
- Вершки
- Спеції – за смаком
Спосіб приготування:
- Змішайте яйце, борошно і розпушувач.
- Дрібно порубайте крабові палички, додайте в борошняну суміш і перемішайте. Приправте за смаком.
- Вилийте масу в тарілку, придатну для мікрохвильовки. Готуйте при максимальній потужності протягом двох хвилин.
- Переверніть корж на обробну дошку і розріжте на квадратики.
Як подавати хліб
Для намазки змішайте сир і дрібно посічену зелень. Приправте, за бажанням додайте трохи вершків. Прикрасьте тонкими кружечками редиски.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом чебуреків з м'ясом на сметані і розповідали, як зробити сальвадорські пиріжки з м'ясом від Григорія Германа.