Головна Сьогодні

Як спекти швидкий яблучний пиріг на сметані

Ситний і смачний домашній пиріг

Пиріг з яблуками на сметані
Пиріг з яблуками на сметані
Фото: Depositphotos

Не знаєте, як використовувати залишки сметану? Приготуйте на її основі швидкий і смачний яблучний пиріг з медом .

Дивіться відео, як вибрати якісну сметану:

Ви витратите лічені хвилини на заміс тіста, але зате зможете побалувати домашніх апетитною випічкою.

Пиріг з яблуками на сметані

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 118 ккал

Інгредієнти:

  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 3/4 склянки
  • Сметана – 1 стакан
  • Борошно – 2 склянки
  • Сода – 1 ч. Л.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Яблуко – 4 шт.
  • Цукрова пудра і листочки м'яти – для прикраси

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з цукром до пишної світлої маси.
  2. Додати до них сметану, соду, влити мед, перемішати.
  3. Всипати борошно, перемішати до однорідності.
  4. Викласти половину тіста в форму 20х20, застелену папером для випічки або змащену маслом.
  5. Поверх тесту розкласти яблука, нарізані кубиками або часточками.
  6. На яблука викласти тісто, розрівняти.
  7. Поставити форму в духовку, розігріту до 180 °С, і випікати пиріг до готовності (близько 30-35 хвилин).
  8. Готовий яблучний пиріг остудити на решітці.

Як подавати яблучний пиріг

Посипте пиріг з яблуками на сметані просіяною цукровою пудрою. Потім розріжте на квадратики і подавайте, за бажанням прикрасивши листочками м'яти.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати яблучний штрудель з тіста філо . "Сегодня" також ділилися рецептом яблучного пирога зі сметаною заливкою .

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти