Не знаєте, що швидко спекти до чаю? Приготуйте дріжджові конвертики з начинкою з сиру, апельсина і моркви. Вони запікаються в духовці в формочках для маффінів.
Дивіться відео, як спекти пиріг з морквою і апельсинами:
Щоб прискорити процес, ми радимо взяти заморожене тісто. Підійде і звичайне дріжджове, і листкове.
Конвертики з сиром, морквою і апельсином
Час приготування:
- 40 хвилин
Калорійність:
- 149 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 апельсин
- 2 солодких моркви
- 1 яєчний жовток
- 1 ст. л. вершків
- 100 г сиру 5%
- 1 пласт готового дріжджового тіста
- 2 ст. л. цукрової пудри
- Цукрова пудра – для декору
Спосіб приготування:
- Розморожене листкове тісто розкачайте на присипаній борошном поверхні, розріжте на шість рівних частин.
- Очищену солодку моркву натріть на дрібній тертці.
- Підготуйте начинку: перетріть сир, морква і цукор, додайте вершки.
- Заготовки з тіста розкладіть по формах для маффінів, викладіть на них по чайній ложці сирно-морквяної начинки і по одному шматочку апельсина без плівок, защипніть кінці (сформувавши конвертик), зверху змастіть яєчним жовтком.
- Запікайте протягом 15-20 хвилин при температурі 180 ° С, поки не підрум'яняться. Подавайте конвертики, присипавши цукровою пудрою.
Як правильно розморозити тісто
Перекладіть тісто з морозилки в холодильник на кілька годин або на ніч. Так воно рівномірно відтане і не перестоїть
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сирної запіканки з родзинками і сиром . "Сьогодні" також писали, як спекти ватрушки з сиром та родзинками .