I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як спекти ароматний пиріг на сметані з корицею і хрусткою посипкою

Рецепт пирога до кави від Айни Гартен

Хочете спекти смачний пиріг на сметані до кави? Тоді обов'язково зверніть увагу на рецепт від Айни Гартен, американської ведучої і автора кулінарних книг.

М'яке тісто з ароматом кориці, хрустка горіхова посипка і цукрова глазур – таке поєднання нікого не залишить байдужим.

Реклама

Пиріг на сметані до кави

Пиріг до кави з корицею
Пиріг до кави з корицею

Час приготування:

Реклама
  • 1 година 10 хвилин

Калорійність:

  • 364 ккал на 100 г

Складові:

Для пирога:

Реклама
  • 12 столових ложок (170 г) вершкового масла кімнатної температури
  • 1 1/2 чашки цукрового піску
  • 3 дуже великих яйця кімнатної температури
  • 1 1/2 чайної ложки ванільного екстракту
  • 1 1/4 чашки сметани кімнатній температурі
  • 2 1/2 чашки кондитерського борошна
  • 2 чайних ложки розпушувача
  • 1/2 чайної ложки харчової соди
  • 1 чайна ложка солі

Читайте також:

Для штрейзеля:

  • 1/4 чашки світло-коричневого цукру
  • 1/2 чашки борошна
  • 1 1/2 чайної ложки меленої кориці
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 3 столові ложки холодного масла, нарізаного кубиками
  • 3/4 чашки нарізаних волоських горіхів або горіхів пекан

Для глазурі:

  • 1/2 чашки цукрової пудри
  • 2 столові ложки кленового сиропу

Дивіться відео, як спекти мармуровий кекс:

Спосіб приготування:

  1. Розігріти духовку до 175 ° С. Змастити маслом і присипати борошном форму для пирога діаметром 25 см.
  2. Використовуючи електричний міксер, збити вершкове масло і цукор у великій мисці протягом 4-5 хвилин в пишний світлий крем.
  3. Додати яйця по одному, а потім додати ваніль і сметану.
  4. В окремій мисці просіяти разом борошно, розпушувач, харчову соду і сіль.
  5. Збиваючи на низькій швидкості, додати суміш борошна в рідке тісто.
  6. Для приготування штрейзеля додати у велику миску коричневий цукор, борошно, корицю, сіль і масло. Розтерти все руками в крихту, в кінці додати подрібнені горіхи.
  7. Викласти половину рідкого тіста в змащену маслом і посипану борошном форму і розрівняти її ножем для масла.
  8. Висипати зверху 3/4 склянки штрейзеля.
  9. Викласти тісто у форму, знову розрівняти ножем для масла. Розподілити зверху штрейзель, що залишився.
  10. Випікати від 45 до 55 хвилин, поки зубочистка не вийде з пирога чистою.
  11. Дати пирогу охолонути на решітці протягом 30 хвилин, а потім обережно перенести його на підставку.
  12. У маленькій мисці збити цукрову пудру і кленовий сироп. При необхідності влити декілька крапель води, щоб злегка розбавити глазур. Полити глазур'ю готовий пиріг і подавати.

Корисні поради

  • Якщо у вас немає кондитерської муки, ви можете замінити її, змішавши 2 1/4 склянки звичайної пшеничної муки і 1/4 склянки кукурудзяного крохмалю.
  • Якщо яйця холодні, помістіть їх в миску з теплою водою на 5 хвилин, перш ніж розбивати.

Нагадаємо, раніше ми писали, як спекти шоколадний пиріг з горіхами і карамеллю. Сьогодні.Lifestyle також писали, як спекти пиріг з сиром і лимоном .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти