Кавун – це, звичайно, дуже смачно, але з часом їсти кавун просто так може набриднути. Що в такому випадку приготувати з цієї ягоди? Оригінальна закуска з кавуна, м'яти і фети – найкращий вибір!
Закуска з кавуна із зеленню і сиром
Ингредієнти на 30 штук:
- 1 середній кавун
- 500 г фети
- 30 свіжих листочків м'яти
- мелений чорний перець – за смаком
Рецепт приготування:
- Нарізаємо м'якоть кавуна середніми кубиками або трикутниками (30 штук) і викладаємо їх на блюдо.
- Листочки м'яти миємо, фету нарізаємо кубиками, такого ж розміру, як і кавунові.
- На кожен кавуновий шматочок кладемо або спершу фету, а потім м'яту, або навпаки – як вам більше подобається. Зверху трохи посипаємо чорним перцем.
- Ставимо страву в холодильник, подаємо на стіл холодною.
Нагадаємо, раніше ми повідомляли, як не можна їсти дині та кавуни. Сайт "Сегодня" також писав про головні дієти серпня – кавунову, яблучну та динну. Крім цього, ми розповідали, як приготувати смачне варення з кавуна і дині.
Дивіться відео про секрети вибору смачних кавунів: