Такі пікантні і ситні рулетики будуть ідеальною стравою для вечері з родиною. Спробуйте!
М'ясні рулетики з гірчицею
Інгредієнти:
- м'якоть яловичини – 800 г
- цибуля – 1 шт.
- гірчиця – 4 ст. л.
- петрушка – 4-5 гілочок
- курячий бульйон – 400 мл
- сіль за смаком
- рослинна олія за смаком
Рецепт приготування:
1. Цибулю нарізати півкільцями, зелень петрушки подрібнити. Нарізати м'якоть яловичини на 6 рівних частин, відбити кожен шматок трохи слабше, ніж для відбивних, посолити за смаком.
2. Змастити кожен шматок гірчицею, рівномірно викласти цибулю, додати трохи зелені, згорнути рулетики і сколоти їх зубочистками.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
3. Розігріти великий сотейник з рослинною олією і обсмажити рулети з двох сторін на сильному вогні до рум'яної скоринки.
4. Влити до рулетів бульйон, зменшити вогонь до середнього і тушкувати під кришкою 50-60 хвилин. Подавати з будь-яким гарніром на свій смак.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як вибрати якісні заморожені пельмені. Ми також ділилися рецептом смачного домашнього бургера.
Дивіться відео, як вибрати безпечне свіже м'ясо:
Читайте також: