Головна Сьогодні

Ідея для обіду: французький щавлевий суп

Крем-фреш в рецепті можна замінити звичайною сметаною

Якщо вам набридло готувати з щавлю тільки зелений борщ, зваріть французький суп з хлібом і молоком.

Французький щавлевий суп

Інгредієнти:

  • 400 г щавлю
  • 1,5 л води
  • 400 г черствого білого хліба
  • 375 мл молока
  • 250 мл крем-фреш
  • 30 г вершкового масла
  • сіль
  • мелений чорний перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Дрібно посікти промитий щавель.
  2. У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло, додати щавель і томити, помішуючи, на повільному вогні 10 хвилин.
  3. Хліб нарізати дрібними кубиками. Окремо закип'ятити воду і залити нею щавель, додати хліб, посолити за смаком. Знову довести рідину до кипіння, зменшити вогонь і варити, періодично помішуючи, 30 хвилин.
  4. Змішати молоко і крем-фреш, влити в суп, ретельно перемішати, поперчити за смаком, ще раз довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню. Подавати борщ зелений гарячим.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом весняного супу з черемшею. Ми також писали, як зварити суп-пюре з зеленого горошку. Крім цього, ми розповідали, як приготувати гаспачо з буряка.

Дивіться відео, як приготувати колумбійський картопляний суп:

Ідея для обіду: французький щавлевий суп


Крем-фреш в рецепті можна замінити звичайною сметаною


Якщо вам набридло готувати з щавлю тільки зелений борщ, зваріть французький суп з хлібом і молоком.

Французький щавлевий суп

Інгредієнти:

    400 г щавлю
    1,5 л води
    400 г черствого білого хліба
    375 мл молока
    250 мл крем-фреш
    30 г вершкового масла
    сіль
    мелений чорний перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

    Ідея для весняного обіду: суп із зеленню, картоплею і яйцем

Рецепт приготування:

    Дрібно посікти промитий щавель.
    У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло, додати щавель і томити, помішуючи, на повільному вогні 10 хвилин.
    Хліб нарізати дрібними кубиками. Окремо закип'ятити воду і залити нею щавель, додати хліб, посолити за смаком. Знову довести рідину до кипіння, зменшити вогонь і варити, періодично помішуючи, 30 хвилин.
    Змішати молоко і крем-фреш, влити в суп, ретельно перемішати, поперчити за смаком, ще раз довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню. Подавати борщ зелений гарячим.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом весняного супу з черемшею. Ми також писали, як зварити суп-пюре з зеленого горошку. Крім цього, ми розповідали, як приготувати гаспачо з буряка.

Дивіться відео, як приготувати колумбійський картопляний суп:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти