Якщо ви не любите сир з пліснявою, замініть його моцарелою або звичайним твердим. Ви також можете покласти зверху по листку зеленого базиліка.
Свинячі медальйони з персиками і блакитним сиром
Складові:
- 500 г свинячої вирізки
- 1 банка консервованих персиків
- 100 г блакитного сиру
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
- сушені прованські трави
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- М'ясо помити, видалити прожилки і плівки. Розрізати вирізку на медальйони товщиною 2 см. За бажанням відбити кухонним молотком.
- Посолити і поперчити свинину, посипати прованськими травами і полити оливковою олією.
- Консервовані персики нарізати кільцями або кружечками. Викласти фрукти на свинячі медальйони, скропити олією, поперчити і додати шматочки блакитного сиру.
- Поставити свинячі медальйони в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.
- Подавати з будь-яким гарніром на свій смак.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом свинячих реберець барбекю на грилі. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати свинячий шашлик на мінеральній воді. Крім цього, ми писали, як приготувати свинину, фаршировану овочами.
Дивіться відео, як обрати свинину для шашлику: