Незважаючи на незвичайне поєднання інгредієнтів, це блюдо вас приємно здивує. Молоко в рецепті можна замінити вершками, змішаними з грибним бульйоном в рівних пропорціях.
Суп з баклажанів і грибів
Складові:

- 1 великий баклажан
- 2 середні картоплини
- 1 морква
- 200 г грибів, свіжих або заморожених
- 1 цибулина
- 3 зубчики часнику
- 2 склянки молока
- сіль перець
- зелень
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Картоплю очистити і нарізати дрібними кубиками.
- Молоко довести до кипіння, додати картоплю.
- Тим часом баклажан нарізати кубиками, обсмажити з невеликою кількістю олії.
- Цибулю і моркву подрібнити, пасерувати на рослинній олії.
- Додати дрібно нарізаний часник і нарізані кубиками гріби.Тушкувати ще 5 хвилин.
- Коли картопля буде майже готовлю, додати в суп баклажан і овочі з грибами, варити ще 10 хвилин.
- Подавати суп разом з нарізаною зеленню.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами тушкованих баклажанів з овочами. Сайт "Сегодня" також розповідав, навіщо потрібно їсти баклажани. Крім цього, ми повідомляли, що баклажани допомагають позбутися від нікотинової залежності і запобігають появі зморшок.
Дивіться відео, як приготувати в'ялені баклажани:
Читайте також: