I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Ідеї закусок для пікніка: що взяти з собою на природу

Рецепти сендвічів, мафінів і закусок з лаваша

Літні закуски для пікніка можна взяти з собою з дому або приготувати вже на місці. Обов'язково захопіть для них тарілки, виделки і серветки і подавайте, поки запікається м'ясо на грилі.

У нашій добірці ви знайдете: лаваш з лососем, несолодкі мафіни з овочами, гарячий хліб з сиром за рецептом Юлії Висоцької, піту з курячим салатом і сендвічі з тунцем від Марти Стюарт.

Реклама

Лаваш гриль з рибою, томатами і сиром

Лаваш з начинкою з лосося, помідорів і сиру
Лаваш з начинкою з лосося, помідорів і сиру

Час приготування:

  • 15 хвилин

Складові:

Реклама
  • 200 г відвареного філе лосося
  • 1 упаковка лаваша
  • 2 свіжих помідори
  • 100 г тертого сиру
  • Соус тартар – за смаком

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Рибу попередньо відварити в спеціях, остудити і розібрати на шматки.
  2. На тонкий лаваш викласти нарізаний помідор і шматочки риби.
  3. Полити соусом тартар і посипати тертим сиром. За бажанням приправити.
  4. Згорнути все в довгий рол і покласти на решітку гриль. Готувати близько 7-8 хвилин з кожного боку, поки лаваш не підрум'яниться.

Дивіться відео, як зробити закусочні трикутники з лаваша з тунцем:

Реклама

Порада: щоб приготувати домашній соус тартар, візьміть по 250 мл сметани або натурального йогурту і домашнього майонезу, 100 г дрібних маринованих огірків, 2 ст. л. солоних каперсів, 2 варені жовтки, пучок кропу. Каперси, огірки і кріп дрібно наріжте. Сметану, майонез і жовтки збийте в блендері до отримання однорідної гладенької маси. Додайте в соус каперси, огірки і кріп, перемішайте.

Мафіни з сиром і болгарським перцем

Кекси для пікніка
Кекси для пікніка

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • 2 чашки борошна (можна цільнозернового)
  • 1 ч.л. розпушувача тіста
  • По 1/2 ч.л. соди і солі
  • 3/4 чашки сиру або фети
  • 1/2 чашки дрібно порізаного запеченого червоного перцю
  • 3 ст.л. рубленого свіжого базиліка
  • 1 склянка молока
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 1/4 чашки оливкової олії
  • 1 яйце

Спосіб приготування:

  1. Змішати сухі інгредієнти в одній мисці. В окремій ємності з'єднати фету або сир, печений перець і рубаний базилік.
  2. Збити яйце з оливковою олією і молоком. Влити цю суміш в посуд з борошном, перемішати.
  3. Додати до отриманого тіста суміш з фетою і розкласти по формах.
  4. Випікати при 190 ºС протягом 20 хвилин.

Хліб з сиром на грилі по рецепту Юлії Висоцької

Напівсухі вина добре поєднуються з овочевими та грибними закусками
Напівсухі вина добре поєднуються з овочевими та грибними закусками

Час приготування:

  • 5 хвилин

Складові:

  • Невеликі булки – 6 шт.
  • Сир Камамбер або Брі – 200 г

Спосіб приготування:

  1. Розламати або розрізати кожну булку вздовж навпіл, але не до кінця і покласти м'якоттю на гриль, щоб вона засмажилась.
  2. Сир нарізати товстими шматочками.
  3. Хліб перевернути і на підсмажену сторону покласти по 2-3 шматочки сиру. Потримати ще 1-2 хвилини на грилі, щоб сир злегка поплив.
  4. Подавати закуску разом з келихом холодного вина. Смачного!

Піта з курячим салатом

Піта з куркою і овочами
Піта з куркою і овочами

Час приготування:

  • 40 хвилин

Складові:

  • 1 куряче філе
  • 1 болгарський перець
  • 2-3 свіжих огірки
  • Кілька листів салату
  • 1-2 піти
  • 100 г майонезу або натурального йогурту
  • Сіль, перець за смаком
  • Рослинна олія

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе помийте і обсушіть. Натріть сіллю і перцем, збризніть олією.
  2. Застеліть деко фольгою і викладіть зверху курку. Відправте в розігріту до 180-200 ° С духовку на 10 хвилин, потім переверніть філе і готуйте ще 10 хвилин.
  3. Солодкий перець помийте, почистіть від насіння і наріжте тонкими смужками.
  4. Огірки помийте і поріжте тонкими брусочками.
  5. Зелень помийте і подрібніть.
  6. Готове філе остудіть до кімнатної температури, поріжте невеликими шматочками.
  7. З'єднайте куряче м'ясо, солодкий перець, огірки, майонез і зелень у великій мисці. Перемішайте.
  8. Зробіть в піті надріз, вкладіть кілька листківя салату і наповніть готовим курячим салатом.

Сендвічі з тунцем за рецептом Марти Стюарт

Близнюки люблять компліменти, обов'язково присмачте сендвічі з тунцем оригінальним соусом
Близнюки люблять компліменти, обов'язково присмачте сендвічі з тунцем оригінальним соусом

Час приготування:

  • 15 хвилин

Складові:

  • 340 г консервованого тунця в олії
  • 2 тонко нарізаних стебла селери
  • 1 яблуко Гала або Макінтош, очищене і нарізане кубиками
  • 3 ст.л. легкого майонезу
  • 2 ст.л. подрібненого листя базиліка
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • Сіль, перець за смаком
  • 8 скибочок житнього хліба

Спосіб приготування:

  1. У середній мисці з'єднати тунець, селеру, яблуко, майонез, базилік і лимонний сік; добре перемішати. Приправити сіллю і перцем.
  2. Намазати салат на чотири скибочки хліба, накрити зверху скибочками. Подавати сендвічі разом з чаєм або кавою.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат з редискою для пікніка. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептами лаваша з сиром на багатті.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти