I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Ідеально до кави: три рецепта італійського печива біскотті

Кращі рецепти біскотті з фото
Біскотті з горіхами та сухофруктами
Біскотті з горіхами та сухофруктами

Біскотті – італійське сухе печиво з великою кількістю горіхів і цукатів. Існує чимало рецептів цих ласощів, але всіх їх об'єднує принцип приготування: випечені "батони" з тіста ще гарячими розрізають на вузькі смужки і повертають на кілька хвилин в духовку.

Дивіться відео, як спекти біскотті:

Реклама

Вперше печиво біскотті приготували в Тоскані ще в XIII столітті. Схоже на солодкі сухарики, воно зберігалося так довго, що мандрівники навіть брали його з собою в дорогу.

Читайте також:

Реклама

Біскотті з родзинками і мигдалем

Печиво біскотті просте
Печиво біскотті просте

Час приготування:

  • 1 година

Інгредієнти:

Реклама
  • 400 г борошна
  • 1 склянка цукру
  • 4 яйця
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1 ч.л. солі
  • 50 г ванільного цукру
  • 150 г мигдалю
  • 50 г родзинок

Спосіб приготування:

  1. Борошно просіяти через сито. Додати цукор, розпушувач і ваніль; перемішати.
  2. Розбити в борошняну суміш яйця, зберігши один білок. Замісити тісто, додавши родзинки і горіхи. Розділити його на дві рівні частини.
  3. Сформувати з тіста дві ковбаски і викласти їх на застелений пергаментним папером деко. Змастити поверхню білком.
  4. Відправити в розігріту до 180 °С духовку на 30-35 хвилин.
  5. Перекласти печиво на дошку, розрізати його на скибочки і знову запекти в духовці протягом 10-15 хвилин. Перед подачею остудити.

Біскотті з горіхами і цукатами від Лізи Глинської

Біскотті з цукатами та горіхами
Біскотті з цукатами та горіхами

Час приготування:

  • 1 година

Інгредієнти:

  • 425 г борошна
  • 225 г цукру
  • 3 яйця
  • Сіль
  • 7 г розпушувача
  • Ванільний цукор
  • Цедра одного апельсина
  • 130 г горіхів (фундука, мигдалю, волоських)
  • 80 г цукатів або сухофруктів

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити вінчиком разом з цукром, поки цукор не розчиниться і маса не посвітлішає.
  2. Борошно змішати з розпушувачем і сіллю і в кілька етапів додати до яєчної суміші. Потім додати горіхи і цукати.
  3. Стіл злегка подпиліть борошном, розкачати дві-три ковбаски з тіста, трохи приплюснути їх і помістити на деко з пергаментом.
  4. Випікати при температурі 160 ° С 25-30 хвилин. Дістати з духовки і дати охолонути.
  5. Потім нарізати навскоси товщиною півтора-два см. Розкласти печива на решітку і знову відправити в духовку підсушитися при 150 ºС на 15 хвилин. Після чого обов'язково дати охолонути!

Біскотті з мигдалем і вишнею

Біскотті з вишнею та мигдалем
Біскотті з вишнею та мигдалем

Час приготування:

  • 1 годину

Інгредієнти:

  • 270 г борошна
  • 120 г вершкового масла
  • 165 г цукру
  • 2 яйця
  • 3/4 чайної ложки ванільного екстракту
  • 1/5 чайної ложки соди
  • Дрібка солі
  • 115 г сушеної вишні або журавлини
  • 230 г мигдалю

Спосіб приготування:

  1. Замочити вишню в теплій воді на 4-5 хвилин, після цього обсушити і розрізати навпіл.
  2. Збити міксером м'яке вершкове масло і цукор до отримання однорідної маси. Додати яйця по одному, кожен раз перемішуючи.
  3. В миску просіяти борошно і змішати з сіллю, содою і ваніллю. Додати олійно-яєчну суміш і замісити тісто.
  4. Додати суміш вишні і мигдалю. Трохи помісити, щоб горіхи і ягоди рівномірно розподілилися.
  5. Розігріти духовку до 170 ° С.
  6. Розділити тісто на дві частини і скачати з нього ковбаски діаметром чотири-шість см. Викласти на деко, застелене пергаментним папером. Поставити в піч на 25 хвилин. Тісто має підсохнути і стати золотистим.
  7. Вийняти заготовки з печі і дати їм трохи охолонути. Перекласти на обробну дошку і розрізати на шматочки товщиною близько одного см. Тісто навколо вишні і мигдалю не повинно бути вологим.
  8. Розрізане печиво повернути на деко і готувати ще 20 хвилин. Перед подачею біскотті остудити.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати тертий пиріг з абрикосами . "Сьогодні" також ділилися рецептом пісочного пирога з сиром і чорницею .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти