Жителі великих міст мають доступ до їжі з усього світу. Вони без проблем можуть спробувати японську локшину удон, грузинські хінкалі, італійську пасту, американські чізкейк французький десерт желе. Деякі з назв настільки екзотичні, що зробити замовлення в ресторані без допомоги офіціанта практично неможливо. І хоча смак їжі відрізняється в залежності від регіону, основні інгредієнти багатьох страв дуже схожі: зернові, овочі, яйця.
Саме це заворожує лондонську художницю Хельгу Штенцель найбільше.
"Смак і форма продуктів знайомі людям в усьому світі. У певному сенсі, це наш спільний знаменник, мова, яку розуміє кожен. І я з великим задоволенням вивчаю просту їжу і придумую нові історії про неї", – говорить дівчина.
Дивіться фото робіт Хельги Штенцель в галереї:
Нагадаємо, раніше ми розповідали про бариста з Південної Кореї, який створює неймовірні малюнки на молочній піні. Сайт "Сегодня" також писав про художницю, яка "оживляє" свою їжу за допомогою іграшкових очей.