Головна Сьогодні

Готуємо з Лілією Ребрик: рецепт шоколадного торта "Капрезе"

Популярна ведуча розповіла, як спекти смачний торт без борошна

Хочете побалувати себе шоколадом? Навіть гуру програм зі схуднення закликають раз в тиждень дати собі можливість трохи розслабитися. І рецепт десерту від української ведучої Лілії Ребрик ідеально для цього підходить.

Лілія пропонує приготувати торт "Капрезе". Це творіння італійських кухарів, а вони точно розуміються в смачних десертах. Особливість торта полягає в тому, що він готується без борошна.

Торт "Капрезе"

Шоколадно-мигдальний торт без муки
Шоколадно-мигдальний торт без муки
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 455 ккал на 100 г

Складові:

  • 100 г темного шоколаду
  • 70 г молочного шоколаду
  • 120 г вершкового масла
  • 4 яйця
  • 100 г цукру
  • 100 г смаженого мигдалю
  • 1 ст.л. какао-порошку

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 175 градусів. Підготуйте форму: трохи змастіть вершковим маслом і присипте какао.
  2. Поламайте на шматочки шоколад, масло наріжте кубиками.
  3. Розтопіть шоколад і масло в глибокій мисці на водяній бані. Повинна вийти однорідна густа маса. Відставте її в бік, нехай трохи охолоне.
  4. Тим часом подрібніть мигдаль (можна зробити це в блендері або кавомолці).
  5. В іншу глибоку миску розбийте яйця і з'єднайте їх з цукром.
  6. Всипте мелений мигдаль і какао-порошок. З'єднайте з шоколадною масою, що остигла.
  7. Перемішайте і відправте в духовку на 40-45 хвилин. Коли пиріг буде готовий – злегка присипте його какао. Лілія рекомендує додати трохи мигдальної крихти.

На замітку

Лілія іноді готує пиріг з трьох або навіть чотирьох видів шоколаду.

Дивіться відео, як приготувати дієтичний шоколадний мус:

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик ділилася рецептом швидкого домашнього лимонаду, а також розповіла, як спекти повітряний бісквіт з яблуками.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти