Що може бути краще шоколадних цукерок з ніжною начинкою? Це шоколадні бомби з маршмелоу всередині.
Але не все так просто: під напором гарячого молока ці бомбочки вибухають, перетворюються на тягучкий шоколад, вивільняючи шматочки м'якого маршмелоу або зефіру. Таке смачне шоу потішить і ваших домашніх, і гостей.
Дивіться, як це відбувається.

Що знадобиться:
- Шоколад. Вибираєте самі, все залежить від кількості бомб
- Маршмелоу або зефір, порізаний дрібними шматочками
- Вершкове масло для змащування форми
- Силіконова форма з круглими чашечками

Процес приготування:
- Розтопити шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі
- Залити в силіконові формочки, попередньо змастивши їх вершковим маслом, обережно розподіляючи шоколад чайною ложкою по формі. У вас має бути заглиблення для начинки
- В іншу форму залити шоколад, також розподіляючи його по стінках. Ці півсфери стануть "капелюшками" бомб
- Покласти в морозильну камеру на 30 хв
- Наповнити шоколадні півсфери маршмелоу або зефіром
- Ті півсфери, які закриватимуть начинку, акуратно дістати. У цьому можуть допомогти трохи розігрітий кінчик ножа. Потім накрити шоколадні бомбочки

Як подавати:
- У прозору чашку помістити бомбочку і тонкою цівкою лити на неї молоко
- Під натиском молока шоколад розтопиться і випустить назовні маршмелоу
А тут ви знайдете 10 добавок, які підкреслять смак гарячого шоколаду і нескладний рецепт брауні лише з трьох інгредієнтів.