I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Фаршировані гогошари – рецепт найкращої страви, де може бути болгарський перець

Гогошари округлої форми і м'ясисті, на відміну від звичайного солодкого перцю. Але саме за рахунок цього вони ідеальні для тушкування або запікання. Готувати їх можна з овочевою начинкою або м'ясом
Фаршировані гогошари - рецепт
Фаршировані гогошари - рецепт

Гогошари або ратунда – це сорт болгарського перцю з круглою формою. Буває червоним і зеленим, має щільну шкірку, тому багато хто не рекомендують використовувати його в різних овочевих салатах. І не потрібно. Адже за рахунок своєї щільності, соковитості та м'ясистості, в процесі запікання і тушкування, фаршировані гогошари рівномірно пропікаються і дають можливість своїй начинці бути розсипчастою. Щодо начинки, то все, що б ви не взяли – від овочів до м'яса і крупи – все буде смачно.

Реклама

Гогошари з грибами і беконом – рецепт

Інгредієнти

  • Гогошари – 8 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Лисички свіжі – 200-300 г
  • Бекон – 50 г
  • Олія – 2-3 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 50 г
  • Перець чорний, сіль, спеції – за смаком

Для соусу

  • Цибуля-1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Спеції, аджика – за смаком

Спосіб приготування

Реклама
  1. Цибулю і моркву очистити, подрібнити. Бекон нарізати дрібними кубиками. Гриби очистити, вимити, подрібнити.
  2. Гогошари вимити, видалити насіння і перегородки. На сковороді розігріти олію, обсмажити лисички (або інші гриби) на середньому вогні.
  3. Додати цибулю, моркву і бекон. Смажити, помішуючи, близько 15 хвилин, посолити і поперчити.
  4. Зняти сковороду з вогню, всипати хлібні крихти (або панірувальні сухарі), ретельно перемішати.
  5. Для соусу: в сотейнику на оливковій олії підсмажити дрібно порізану цибулю до напівпрозорості, потім додати терту моркву і просмажити ще кілька хвилин. Додати перетерті томати, аджику, сухі та свіжі трави, сіль і готувати 1-2 хвилини.
  6. Гогошари (або солодкий перець) викласти на змащене олією деко. Заповнити їх приготовленою начинкою, влити соус.
  7. Запікати за 200 градусів близько 20 хвилин до готовності. Вийняти гогошари з духовки, подати в тому посуді, в якому готувалися.

Як приготувати коропа в томатному соусі для смачного обіду – дивіться у відео.

Тут зібрані 7 варіантів начинок для фаршированого перцю.

Реклама

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти