Gluten free

Пальто на осінь

Відпочинок в Турції

Міс Україна

Тести

Ціна - космос!

Фаршировані гогошари – рецепт найкращої страви, де може бути болгарський перець

Гогошари округлої форми і м'ясисті, на відміну від звичайного солодкого перцю. Але саме за рахунок цього вони ідеальні для тушкування або запікання. Готувати їх можна з овочевою начинкою або м'ясом
Фаршировані гогошари - рецепт
Фаршировані гогошари - рецепт / Фото: instagram.com/annkarandash/

Гогошари або ратунда – це сорт болгарського перцю з круглою формою. Буває червоним і зеленим, має щільну шкірку, тому багато хто не рекомендують використовувати його в різних овочевих салатах. І не потрібно. Адже за рахунок своєї щільності, соковитості та м'ясистості, в процесі запікання і тушкування, фаршировані гогошари рівномірно пропікаються і дають можливість своїй начинці бути розсипчастою. Щодо начинки, то все, що б ви не взяли – від овочів до м'яса і крупи – все буде смачно.

Гогошари з грибами і беконом – рецепт

Реклама

Інгредієнти

  • Гогошари – 8 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Лисички свіжі – 200-300 г
  • Бекон – 50 г
  • Олія – 2-3 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 50 г
  • Перець чорний, сіль, спеції – за смаком

Для соусу

  • Цибуля-1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Спеції, аджика – за смаком

Спосіб приготування

  1. Цибулю і моркву очистити, подрібнити. Бекон нарізати дрібними кубиками. Гриби очистити, вимити, подрібнити.
  2. Гогошари вимити, видалити насіння і перегородки. На сковороді розігріти олію, обсмажити лисички (або інші гриби) на середньому вогні.
  3. Додати цибулю, моркву і бекон. Смажити, помішуючи, близько 15 хвилин, посолити і поперчити.
  4. Зняти сковороду з вогню, всипати хлібні крихти (або панірувальні сухарі), ретельно перемішати.
  5. Для соусу: в сотейнику на оливковій олії підсмажити дрібно порізану цибулю до напівпрозорості, потім додати терту моркву і просмажити ще кілька хвилин. Додати перетерті томати, аджику, сухі та свіжі трави, сіль і готувати 1-2 хвилини.
  6. Гогошари (або солодкий перець) викласти на змащене олією деко. Заповнити їх приготовленою начинкою, влити соус.
  7. Запікати за 200 градусів близько 20 хвилин до готовності. Вийняти гогошари з духовки, подати в тому посуді, в якому готувалися.
Реклама

Як приготувати коропа в томатному соусі для смачного обіду – дивіться у відео.

Тут зібрані 7 варіантів начинок для фаршированого перцю.

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News

Рекомендації

Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Гороскоп
Твій гороскоп на сьогодні
Читати гороскоп
ТОР-5 фавориток редакції за звання
Miss Ukraine-2021
@saraednswel
@saraednswel
@liza__miroshka
@liza__miroshka
@____rudi_____
@____rudi_____
@martareznichenko
@martareznichenko
@kris_trump
@kris_trump
1/2
MUST HAVE
Beauty-новинки по догляду за волоссям
Придбати
Just do it
Корисна порада на сьогодні
Захищати очі від випромінюваного гаджетами синього світла
Як це краще зробити?
Лайфхак дня
Як приготувати домашній тірамісу
Хакнути
Біллі Айліш на обкладинці ELLE US
Естетика дому
Інтер'єрна лінійка від Louis Vuitton
1/2
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
20 - 26 вересня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Ніч в готелі на Мальдівах за мільйон гривень
За що такі гроші?
Особистий досвід
Як ми потрапили у місце, де знімали сцени з "Гаррі Поттера"
Дізнатися

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти