I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Експериментальний олів'є від Діми Борисова: рецепт з фото

Кидаємо виклик традиціям і шаблонами в приготуванні салату

Олів'є – від нього ми не перестанемо втомлюватися ніколи. Цікаво, але саме в Новий рік він стає особливо смачним. І не важливо, з якого покоління той, хто святкує, і яких модних течій в їжі дотримується – на столі олів'є має бути. З домашнім майонезом або з купленим у магазині, з куркою в складі або рибою, прикрашений ікрою або просто зеленню. Це, як віддати данину традиції, зануритися в дитинство та й смачно поїсти, що вже тут приховувати.

Він може бути максимально наближеним до першого класичного рецепта (і це дуже дорого), він може бути дієтичним і навіть вегетаріанським. Вибір ваш. А чому б не приготувати його так, як це роблять відомі представники гастрономії та кулінарії в нашій країні? І так, ці люди до олів'є теж ставляться з великою любов'ю і трепетом. Свій рецепт олів'є з яловичим язиком і перепелиними яйцями запропонував Діма Борисов, засновник і бренд-шеф однойменної мережі ресторанів.

Реклама
Фото: Іnstagram.com/dmytro_borisov

"Для мого олів'є раджу варити яловичий язик з безліччю спецій", – каже ресторатор.

Олів'є з яловичим язиком

Фото: Іnstagram.com/dmytro_borisov

Інгредієнти

  • 250 г – яловичий язик відварний
  • 100 г – картопля відварна
  • 70 г – морква
  • 80 г – свіжий огірок
  • 130 г – маринований огірок
  • 110 г – зелений горошок
  • 190 г – майонез
  • 4 шт – яйце куряче
  • 1-3 шт – яйце перепелине
  • мікрогрін для декору

Спосіб приготування

Реклама
  1. Яловичий язик попередньо замочити в холодній воді. Потім перекладіть в каструлю, додайте спеції (чорний перець, сіль, паприку, чебрець і подрібнений часник), варіть близько години. Потім опустіть в холодну воду (так його легше почистити).
  2. Картопля, морква і яйця попередньо відваріть і остудіть. Курячі яйця для олів'є потрібно варити 6-8 хвилин, перепелині яйця – 2-3 хвилини.
  3. Наріжте дрібними кубиками язик, картоплю, моркву, огірки, курячі яйця.
  4. Додайте зелений горошок, майонез і ретельно перемішайте. Перед подачею прикрасьте олів'є перепелиними яйцями, розрізаними навпіл, і мікрогрін.

Тут знайдете рецепт олів'є з м'ясом перепілки від Сави Лібкіна.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти