Модний манікюр

Пальто на осінь

Відпочинок в Турції

Сумка Кароль

Тести

Ціна - космос!

Домашні синабони під вершково-ванільним кремом – рецепт Григорія Германа

Крім традиційної кориці, вам потрібні волоські горіхи
Синабони з вершковим кремом
Синабони з вершковим кремом

Синабони – одні з найвідоміших в світі булочок, які народилися в США. У цій випічки багато особливостей. Наприклад, кількість завитків – їх має бути п'ять, а ще – особливий вид кориці в якості начинки. Григорій Герман в авторській рубриці "Смачний ранок" поділився незвичайним рецептом і підходом до приготування улюбленого десерту мільйонів. Дізнаємося, як приготувати ароматні синабони під вершково-ванільним кремом.

У календарі свят травня дізнаєтеся, які оригінальні подарунки можна зробити рідним і близьким.

Реклама

Щоби повторити синабони за рецептом Григорія Германа знадобляться:

Для тіста

  • Борошно – 350 г
  • Дріжджі – 20 г
  • Молоко – 100 мл
  • Цукор – 50 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Сметана – 70 г
Реклама

Для начинки

  • Цукор – 80 г
  • Молоко – 1 ст. л.
  • Вершкове масло – 50 г
  • Волоські горіхи – 200 г
  • Мелена кориця – до смаку

Для заливки

  • Вершковий сир – 100 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Цукрова пудра – 20 г
  • Ванільний цукор – ½ ч. л.
  • Сіль – 1/8 ч. л.

Спосіб приготування

  1. У великій мисці розім'яти дріжджі, додати цукор, молоко і розмішувати за допомогою вінчика до повного розчинення дріжджів. Пізніше додати масло, перемішати і влити сметану.
  2. Ввести борошно і замішати тісто – спочатку в мисці, а потім на дощечці, але недовго. Відкласти тісто, накривши рушником.
  3. Довільно подрібнити горіхи і просушити на сковороді.
  4. Тісто розтягнути в прямокутний пласт завтовшки 2-3 мм. Натерти вершковим маслом кімнатної температури. Змішати цукор і корицю і посипати тісто, зверху викласти підсмажені горіхи.
  5. Загорнути тісто рулетиком і розрізати на 8-10 рівних шматочків.
  6. Булочки викласти на деко, застелене пергаментним папером, і змастити збитим жовтком.
  7. Запікати в духовці, розігрітій до 170-180 градусів, 20-25 хвилин. Потім дати охолонути.
  8. Тим часом можна приготувати вершкову заливку. Змішати вершковий сир, масло і ванільний цукор. Збити міксером, поступово додаючи цукрову пудру. В результаті заливка має вийти за консистенцією, як густа сметана. Викласти синабони на тарілку, залити вершковим кремом.
Реклама

Тут дізнаєтеся 15 секретів ідеального домашнього печива.

Читайте також:

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News

Рекомендації

Реклама
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Гороскоп
Твій гороскоп на сьогодні
Читати гороскоп
MUST HAVE
Beauty-покупки вересня
Придбати
Just do it
Корисна порада на Сьогодні
Вибрати професійного косметолога
Як це краще зробити?
Лайфхак дня
Як підготуватися до подорожі на авто
Хакнути
Ніколь Кідман для американського Harper's Bazaar
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
20 - 26 вересня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Ніч в готелі на Мальдівах за мільйон гривень
За що такі гроші?
Особистий досвід
Як ми потрапили у місце, де знімали сцени з "Гаррі Поттера"
Дізнатися
Чек-лист вересня
10 речей, які треба встигнути зробити
Хочу дізнатися!
ТОР-5 фавориток редакції за звання
Miss Ukraine-2021
@saraednswel
@saraednswel
@liza__miroshka
@liza__miroshka
@____rudi_____
@____rudi_____
@martareznichenko
@martareznichenko
@kris_trump
@kris_trump
1/2

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти