В ефірі програми "Смачний ексклюзив" на телеканалі "Україна" Діма Коляденко показав, як приготувати салат з печінки тріски під назвою "Захват". Шоумен розповів, що цю страву часто робила його мама.
Покроковий рецепт салату з печінки тріски з відео дивіться нижче.
Салат з печінки тріски від Діми Коляденка
Час приготування:
- 5 хвилин
Складові:
- 1 упаковка печінки тріски
- 1 варене яйце
- 1 солоний огірок
- 200 г твердого сиру
- Батон – для грінок
- 1/2 пучка зеленої цибулі
- Хмелі-сунелі
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- Розімніть печінку тріски, варене яйце, додайте подрібнений солоний огірок і цибулю.
- Додайте хмелі-сунелі, сіль і перець. Добре перемішайте.
- Батон наріжте, підсушіть на сковороді, в духовці або тостері.
- Намажте суміш на грінки і подавайте.
На замітку
Печінка тріски – дуже корисний продукт. У холодних країнах саме вона допомагає людям переносити важкий клімат і підтримує імунітет.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом теплого салату з курячої печінки, а також писали, як зробити швидкий салат із зеленим горошком і фетою.