Не знаєте, що приготувати на обід швидко і просто ? Ми поділимося рецептами смачних страв, які будуть готові максимум за півгодини.
Якщо вам постійно не вистачає часу на приготування корисної їжі, то тепер у вас не буде можливості використовувати цю відмовку.
Курячі рулети на грилі з грибами
Час приготування:
- 45 хвилин
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе
- 200 г грибів
- 1-2 головки цибулі
- Сіль, перець – за смаком
- Рослинна олія – для обсмажування
Спосіб приготування:
- Нарізати філе пластинками, відбити, посолити і поперчити.
- Обсмажити до готовності цибулю з грибами на сковороді з додаванням невеликої кількості рослинної олії.
- Начинку загорнути в пластинки філе, зав'язати нитками і викласти на притискний гриль.
- Накрити і готувати приблизно 15 хвилин.
- Дати філе трохи охолонути, зняти нитки і подавати з будь-яким гарніром на ваш смак.
Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку:
Спагеті з помідорами чері і базиліком
Час приготування:
- 15 хвилин
Інгредієнти:
- 300 г спагетті
- Сіль і мелений чорний перець
- Оливкова олія – для смаження
- 1 дрібно нарізана цибуля
- 1 маленький червоний перець чилі, тонко нарізаний
- 20 свіжих помідорів чері, розрізаних навпіл
- 1 великий зубчик часнику, злегка подрібнений
- Жменя листя базиліка, первинних руками
- Тертий пармезан або аналогічний вегетаріанський твердий сир – для посипання
Спосіб приготування:
- Відваріть спагетті в підсоленій воді до готовності.
- Тим часом розігрійте оливкову олію на сковороді і обсмажте цибулю до м'якості.
- Додайте чилі, сіль і мелений чорний перець, включіть вогонь і перемішайте.
- Додайте помідори і часник, готуйте ще три хвилини.
- Додайте спагетті в соус і додайте рвані листя базиліка. Струсіть, щоб паста покрилася соусом.
- Подавайте спагетті з тертим пармезаном, за бажанням прикрасивши свіжими листочками базиліку.
Крем-суп з броколі
Час приготування:
- 30 хвилин
Інгредієнти:
- 500 г броколі
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 2 ст.л. оливкового масла
- 500 мл овочевого або курячого бульйону
- 200 мл вершків
- Сіль, перець
- Зелень – за бажанням
Спосіб приготування:
- Броколі розділити на суцвіття.
- Цибулю і часник подрібнити і обсмажити в сотейнику на оливковій олії.
- Додати броколі і тушкувати протягом 5 хвилин.
- Влити бульйон і варити 10 хвилин.
- Додати вершки і довести до кипіння.
- Подрібнити суп за допомогою погружного блендера, посолити і поперчити.
- Подавати крем-суп з броколі разом з грінками.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом корисної пасти з цукіні . Сьогодні.Lifestyle також писали, як зробити дієтичний люля-кебаб з індички .