Сендвічі – швидкий, смачний і зручний перекус, який можна приготувати на сніданок, а також взяти з собою на пікнік або на роботу. Ми підготували для вас незвичні рецепти домашніх сендвічів.
Дивіться відео з ідеями оригінальних бутербродів від Лілії Ребрик:
Сендвіч з огірком і сьомгою
Час приготування:
- 10 хвилин
Інгредієнти:
- 3 скибочки чорного хліба
- 50 мл майонезу
- 60 г сьомги слабосоленої
- 90 г огірка свіжого (1 середній огірок)
- Листя салату
Спосіб приготування:
- Хліб поріжте на скибочки товщиною 1 см або візьміть вже нарізний.
- Огірок наріжте тонкими скибочками.
- Змастіть один скибочку майонезом і покладіть на нього листя салату і огіркові скибочки.
- Накрийте другим скибочкою хліба, змастіть його так само майонезом, покладіть зверху листя салату, порізану тонкими пластинками сьомгу і трохи огірковим скибочок.
- Третій скибочку хліба змастіть і накрийте їм сендвіч майонезом вниз.
- Розріжте сендвіч по діагоналі навпіл, застроміть шпажки і подавайте.
Сендвіч з курячим салатом
Час приготування:
- 15 хвилин
Інгредієнти:
- 1 стакан порізаної кубиками вареної курячої грудки
- 1 авокадо
- 1 яблуко
- 1/4 склянки дрібно порізаного кореня селери
- 1/4 склянки нашаткованого лука
- Невеликий пучок кінзи і / або петрушки
- 2 ст. ложки соку лимона або лайма
- Сіль, чорний мелений перець
- Йогурт або майонез – до смаку
Спосіб приготування:
- Скласти в миску всі інгредієнти, крім зелені.
- Виделкою розім'яти шматочки авокадо і перемішати.
- Додати сік цитруса, йогурт, сіль і перець.
- Присипати свіжою зеленню і ще раз ретельно перемішати.
- Подавати салат на бутербродах.
Улюблений сендвіч Елвіса Преслі
Час приготування:
- 15 хвилин:
Інгредієнти:
- 1 ст.л. вершкового масла
- 2 скибочки білого тостового хліба
- 2 ст.л. арахісового масла
- 1/2 великого банана
- 4 скибочки хрусткого бекону
- 2 ч.л. рідкого меду
Спосіб приготування:
- Розігріти гриль або сковорідку на середньому вогні.
- Зовнішню сторону тостового хліба намазати вершковим маслом, а внутрішню – арахісовим.
- Розрізати банан на 4 тонких поздовжніх скибочки, викласти зверху на арахісове масло.
- Підсмажені скибочки бекону полити медом, помістити зверху на банани. Накрити другим скибочкою хліба.
- Обсмажити сендвіч на розігрітій сковороді по 3 хвилини з кожного боку, поки він не підрум'яниться.
- Розрізати навпіл і відразу ж подавати.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом незвичайних сендвічів від Григорія Германа . "Сьогодні" також писали, як приготувати яблучні грінки з корицею .