I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Що приготувати на сніданок з лаваша: три прості рецепти

Рецепти ситних сніданків з тонким лавашем

Сніданки з лавашем – це швидко, смачно і зручно. З тонкого прісного хліба можна робити рулети і конвертики з різними начинками, готувати з ним пироги і закуски.

У нашій добірці ви знайдете найкращі рецепти несолодких сніданків з тонким вірменським лавашем, які допоможуть урізноманітнити ваше повсякденне меню.

Реклама

Лінивий пиріг з лаваша з бринзою і зеленню

Пиріг з бринзою і зеленню
Пиріг з бринзою і зеленню

Час приготування:

  • 1 година

Складові:

Реклама
  • 100-200 г сиру
  • 200-300 г овечої бринзи
  • 300 г зелені (зеленої цибулі, кінзи, кропу, петрушки)
  • 5-6 листів лаваша
  • 2 + 4 шт. яєць
  • 250 г домашньої сметани або магазинної 30%

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Натріть бринзу, наріжте зелень, додайте 2 яйця, сир і перемішайте. Якщо сир не солоний, посоліть начинку на свій смак.
  2. Виріжте лаваш за розміром форми.
  3. Сформуйте роли з сирною начинкою і покладіть їх щільно в форму.
  4. Змішайте сметану та 4 яйця. Залийте цією сумішшю рулети і запікайте в духовці 45-50 хвилин при 175 °С.

Порада: такий пиріг можна приготувати ввечері, а вранці розігріти.

Реклама

Яєчня в лаваші з ковбасою, помідорами і сиром

Яєчня в лаваші
Яєчня в лаваші

Час приготування:

  • 15 хвилин

Складові:

  • 1 лист лаваша
  • 200 г ковбаси
  • 2 яйця
  • 3 помідори
  • 70 г твердого сиру
  • Зелень – за смаком
  • Соняшникова олія – для смаження

Дивіться відео, як зробити хрусткі бутерброди з лаваша:

Спосіб приготування:

  1. Помідори помити, залити на хвилину окропом і очистити від шкірки. Нарізати м'якоть кубиками.
  2. Зелень подрібнити. Ковбасу нарізати невеликими довгими шматочками. Сир натерти на крупній тертці.
  3. На сковороду налити олію. Зверху покласти лаваш. Розбити яйця, посолити, добре збовтати виделкою. Потім додати помідори, ковбасу, зелень і половину натертого сиру. Накрити краями лаваша.
  4. Смажити на слабкому вогні під кришкою до золотистої скоринки. Потім акуратно перевернути, посипати другою частиною сиру. Накрити кришкою і смажити до золотистого кольору.

Конвертики з лаваша з тунцем

Конвертики з лаваша з тунцем
Конвертики з лаваша з тунцем

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • 1 банка консервованого тунця
  • 2 варені яйця
  • 2 листи тонкого лаваша
  • 1/2 шт. червоної цибулини
  • 4 ст.л. сметани
  • 4 зубчики часнику
  • 1/2 шт. лимона (цедра)
  • 2 ч.л. гірчиці
  • Зелена цибуля
  • Сіль
  • 2 сирих яйця
  • 100 мл молока
  • Рослинна олія – для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. Змішайте тунець і нарізані варені яйця.
  2. Додайте подрібнену цибулю (обидва види) і дрібно порубаний часник.
  3. Потім додайте гірчицю і цедру, заправте сметаною. Посоліть за смаком.
  4. Збийте яйця з молоком.
  5. Зробіть конвертики з лаваша з начинкою. Занурюючи їх в яєчну суміш, обсмажте на олії до золотистого кольору.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом лінивої ачми з лаваша, а також писали, як зробити лаваш з сиром на грилі.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти