I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Що приготувати на обід швидко і просто: ТОП-5 рецептів

Рецепти смачних страв для обіду з фото

Легко приготувати, смачно їсти – отаким має бути ситний і смачний обід. І якщо ви звикли з усією відповідальністю ставитися до приготування сніданків і любите заощаджувати час, ці страви – те, що треба. Отже, рецепти смачних страв, які ви зможете приготувати на обід без зайвих зусиль.

Качка в мультиварці шматочками з яблуками

Реклама

Качка з яблуками в мультиварці
Качка з яблуками в мультиварці

Час приготування

Реклама
  • 2 години

Складові

  • 1,5 кг качки, розрубаної на порційні шматки
  • 2-3 великих цибулини
  • 3-4 великих яблука
  • Дрібка солі
  • Коріандр – за смаком
  • 3 столові ложки меду
  • Олія – для обсмажування

Спосіб приготування

  1. Шматочки качки помити і готувати на олії в режимі "Жарка" до появи золотистої скоринки.
  2. Потім посолити, додати перець і мед.
  3. Зверху викласти нарізані часточками яблука, посипати сушеним коріандром.
  4. Закрити кришку і готувати качку з яблуками в режимі "Тушкування" 1,5-2 години.
  5. Качку в мультиварці з яблуками можна подавати разом з картопляним пюре або відвареним рисом.

Читайте також:

Реклама

Лечо з яйцем по-угорськи

Лечо з яйцем
Лечо з яйцем

Час приготування

  • 30 хвилин

Складові

  • 4 яйця
  • 1 цибуля ріпчаста
  • 2 солодких червоних перчини
  • 2 перчини "Білозерка"
  • 3 помідори
  • Оливкова олія – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування

  1. Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями.
  2. Розігріваємо сковороду з оливковою олією і викладаємо на неї цибулю.
  3. Після додаємо перець із помідорами і тушкуємо близько 10 хвилин. Потім заливаємо яйцями і тримаємо на вогні до готовності.
  4. Зверху можна додати зелень і сіль за смаком.

Читайте також:

Бефстроганов з курки зі сметаною і томатною пастою

Бефстроганов з курки
Бефстроганов з курки

Час приготування

  • 45 хвилин

Складові

  • 600 г курячого філе
  • 1 цибулина
  • 200 г сметани 20%
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • Дрібка солі
  • Щіпка перцю
  • Рослинна олія

Спосіб приготування:

  1. Філе курячої грудки вимийте, обсушіть, наріжте на скибочки, злегка відбийте, накривши харчовою плівкою. Потім наріжте куряче філе товстими брусками.
  2. Цибулину середнього розміру очистіть і наріжте тонкими півкільцями.
  3. Розігрійте на сковороді олію й обсмажте цибулю, помішуючи, до золотистого кольору, 5 хвилин.
  4. Викладіть до цибулі нарізане філе, збільште вогонь до сильного і смажте м'ясо до появи рум'яної скоринки, 7-10 хвилин.
  5. Посоліть і поперчіть філе, посипте борошном і перемішайте, смажте ще дві хвилини, помішуючи, на середньому вогні.
  6. У мисці змішайте сметану з томатною пастою, залийте куряче філе, накрийте кришкою і тушкуйте бефстроганов з курки в сметані на слабкому вогні 15 хвилин.
  7. Подавайте бефстроганов з курки зі сметаною з картопляним пюре, макаронами або рисом.

Читайте також:

М'ясо по-французьки: рецепт з помідорами і сиром

Час приготування

  • 1 годину

Складові

  • 700 г м'якоті свинини
  • 2 стиглих помідори
  • 1 велика цибулина
  • 3-4 зубчики часнику
  • 150 г твердого сиру
  • 100 г майонезу або сметани
  • Сіль і мелений чорний перець за смаком
  • зелень
  • Олія

Спосіб приготування

  1. Свинину нарізати на порційні шматочки товщиною близько 1 см і відбити молотком для м'яса. Посолити і поперчити свинину.
  2. Викласти м'ясо у форму для запікання, злегка змастивши її олією.
  3. Поверх м'яса викласти нарізану півкільцями цибулю і змастити майонезом (або сметаною), змішаним з пропущеним через прес часником.
  4. Додати помідори, нарізані тонкими скибочками. Злегка посолити і поперчити.
  5. Посипати тертим сиром і запікати в розігрітій до 180-190 °С духовці 30-40 хвилин. Подавати м'ясо по-французьки, посипавши його зеленню.

Читайте також:

Оладки з курячої печінки

Час приготування

  • 30 хвилин

Складові

  • 500 г курячої печінки
  • 1 маленька цибулина
  • 1 яйце
  • 4 ст. л. борошна
  • сіль
  • Мелений перець
  • Олія

Спосіб приготування:

  1. Курячу печінку промити і видалити плівки. Лук очистити й нарізати.
  2. Пропустити печінку і цибулю через м'ясорубку. Додати яйце, борошно і спеції, перемішаете.
  3. Розігріти сковороду з олією.
  4. Ложкою викладати тісто і смажити на середньому вогні до золотистого кольору.

Тут дізнаєтеся, що можна приготувати із черствого хліба.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти