I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

5 рецептів смачної вечері за 30 хвилин

Це може бути курячий шніцель, лечо по-угорськи або смажений рис зі свининою
Ідея для вечері - смажений рис
Фото: instagram.com/cookbook.inst/
Ідея для вечері - смажений рис Фото: instagram.com/cookbook.inst/

Декілька корисних інгредієнтів, приготування яких не потребує багато часу, трохи кулінарної фантазії – і швидка вечеря для всієї родини готова. Ну а якщо є трохи більше часу, то вечірню їжу можна перетворити на щось незвичайне. Можна приготувати курячий шніцель, рибу в горіховій паніровці або лечо по-угорськи.

Паста з тунцем, кукурудзою і вершками

Реклама

/ Фото: Pinterest

Інгредієнти

Реклама
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. нарізаного часнику
  • 2 ст. л. білої цибулі, нарізаної
  • 1 б. тунця шматочками у власному соку
  • 1 чашка консервованої кукурудзи
  • 1/2 чашки вершків
  • Сіль, перець
  • 2 1/2 чашки пасти фузілі, приготовленої
  • Сир пармезан – для подачі
  • Рубана петрушка – для гарніру

Спосіб приготування

  1. Нагрійте масло та оливкову олію в сковороді на середньому вогні. Обсмажте часник, цибулю і тунець 2-3 хвилин.
  2. Додайте кукурудзу і вершки; добре перемішайте і готуйте 1-2 хвилини. Приправте за смаком сіллю і перцем.
  3. Залийте соусом приготовлену пасту безпосередньо перед подачею на стіл. Зверху покладіть пармезан і прикрасьте зеленню петрушки.

Лечо з яйцем по-угорськи

Лечо з яйцем
Лечо з яйцем

Реклама

Інгредієнти

  • 4 яйця
  • 1 цибуля ріпчаста
  • 2 солодких червоних перці
  • 2 перцю "Білозірка"
  • 3 помідори
  • Оливкова олія, зелень, сіль – за смаком

Спосіб приготування

  1. Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями.
  2. Розігріваємо сковороду з оливковою олією і викладаємо на неї цибулю.
  3. Після додаємо перець з помідорами і тушкуємо близько 10 хвилин. Потім заливаємо яйцями і тримаємо на вогні до готовності.
  4. Зверху можна додати зелень і сіль за смаком.

Смажена риба в горіховій паніровці

Риба в горіховій скоринці
Риба в горіховій скоринці

Інгредієнти

  • 750 г риби (тріски, хека)
  • 2 яйця
  • 100 г борошна
  • 4 ст. л. соняшникової олії
  • 50 г очищених волоських горіхів
  • 50 г панірувальних сухарів
  • Сіль, перець

Спосіб приготування

  1. Наріжте рибу порційними шматками, збризніть лимонним соком. Натріть спеціями, обваляйте в борошні.
  2. Зніміть лимонну цедру. Вичавіть лимонний сік. Наріжте горіхи. Змішайте і додайте панірувальні сухарі.
  3. В окремій мисці збийте яйця, посоліть. Умочіть рибу в кляр, панірування і обсмажуйте 4 хвилини з кожного боку.
  4. Після приготування викладіть рибу на тарілку.
  5. Подавайте із зеленню, скибочками лимона і соусом тартар.

Читайте також:

Смажений рис зі свининою

смажений рис
смажений рис

Інгредієнти

  • Олія – 2 ст. л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Соєвий соус – 2 ст. л. + 1/4 ч. л.
  • Рубаний часник – 1 зуб.
  • Очищений тертий імбир – 1 ч. л.
  • Нарізана зелена цибуля – 1 пучок
  • Нарізана тонкими смужками свинина – 225 г
  • Нарізана тонкими смужками морква – 2 шт.
  • Заморожений зелений горошок – 1/2 склянки
  • Варений рис – 2 склянки
  • Рисовий оцет – 2 ст. л.

Спосіб приготування

  1. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку олії на сильному вогні. Тим часом у невеликій мисці злегка збити яйця з 1/4 чайної ложки соєвого соусу. Додати яйця в сковороду і перемішати.
  2. Готувати без перемішування впродовж хвилини, потім скласти в рулет за допомогою кухонної лопатки. Перекласти яйця на робочу поверхню і нарізати шматочками завширшки 1 см.
  3. Влити 1 столову ложку олію в сковороду. Додати часник, імбир і білу частину зеленої цибулі. Готувати, постійно помішуючи, до появи аромату, 30 секунд. Додати свинину і смажити, розбиваючи м'ясо дерев'яною ложкою, доки воно не приготується.
  4. Додати моркву, горох і рис і перемішати. Додати приготоване яйце, 2 столові ложки соєвого соусу, оцет і готувати, постійно помішуючи, близько 2 хвилин. За необхідності влити трохи води.
  5. Посипати страву зеленою цибулею і подавати.

Читайте також:

Шніцель з курячого філе

Шніцель в паніровці
Шніцель в паніровці

Інгредієнти

  • 4 філе курячої грудки
  • 75 мл вершків 18-22%
  • 2 яйця
  • 100 г панірувальних сухарів
  • 15 г кукурудзяного крохмалю чи борошна
  • 1 ч. л. сушених італійських трав
  • Сіль, мелений перець – за смаком
  • Олія – для смаження
  • Топлене вершкове масло – за бажанням

Спосіб приготування

  1. З грудок зрізаємо зайвий жир і прожилки. Кожне куряче філе поміщаємо між двома шарами харчової плівки і акуратно, але ретельно відбиваємо.
  2. За допомогою вінчика змішуємо разом вершки і яйця до однорідності.
  3. Всі сухі інгредієнти добре перемішуємо в окремому посуді.
  4. Для того, щоб занурювати філе в підготовлені суміші, нам знадобляться неглибокі ємності. В одну заливаємо вершково-яєчну суміш, в іншу – висипаємо сухарі, рівномірно розподіляючи.
  5. У сковороді розігріваємо два види олії.
  6. Кожне філе занурюємо у вершкову суміш, а потім ретельно обвалюємо в борошняній. Розміщуємо на сковороду і смажимо до апетитного золотистого кольору з кожного боку. Важливо не пересушити м'ясо.
  7. Готові шніцелі викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.
  8. Подаємо разом з рисом, тушкованими овочами, картоплею або салатом. Зверху страву можна посипати свіжою зеленню.

Ще одна ідея для смачної вечері – рибний рієт. Рецепт дивіться у відео.

Тут зібрано 7 ідей для швидкої вечері для всієї родини.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти