Gluten free

Помада Меган

Відпочинок в Турції

Міс Україна

Тести

Ціна - космос!

Що приготувати з солінь, що залишилися із зими – 3 простих рецепти

Йтиметься не про розсольник

Так іноді буває: літо не минуло дарма – і ви запаслися смачними маринованими огірками, грибами та квашеною капустою. Але зима пройшла, на черзі цілком смачні свіжі овочі, а запаси в коморі залишилися. Тому потрібно з них щось приготувати. Ми пропонуємо салати і розсипчасту перловку з м'ясом і капустою. Ці страви можна приготувати для легкої непізньої вечері.

Салат "Сільський"

Фото: instagram.com/foodgirl1662/
Реклама

Інгредієнти

  • Картопля – 2 шт.
  • Мариновані огірки – 2-3 шт.
  • Гриби мариновані – 85 г
  • Цибуля ріпчаста – 10-20 г
  • Зелень-1 пучок
  • Оцет – 1 ст. л.
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування

  1. Картоплю запекти в духовці. Гриби, огірки, цибуля, картоплю дрібно нарізати.
  2. Заправити оцтом, сіллю, олією.
  3. Додати дрібно нарізану зелень, перемішати.
  4. Залишити настоятися 30 хвилин.

Читайте також:

Реклама

Тушкована квашена капуста з перловкою і свининою

Фото: instagram.com/elena_shamugiya/

Інгредієнти

  • Квашена капуста – 500 г
  • Свинина (шийна частина) – 200 г
  • Бекон – 100 г
  • Перлова крупа – 100 г
  • Цибуля – 2 шт.
  • Вершкове масло 20 г
  • Цукор – 25 г
  • Кмин – 1 ч. л.
  • Сіль, мелений чорний перець, лаврове листя за смаком

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування

  1. Відварити перлову крупу до напівготовності, 25 хв. Воду злити.
  2. Бекон нарізати шматочками. М'ясо – середніми кубиками, ріпчасту цибулю – соломкою.
  3. У каструлі обсмажити на вершковому маслі бекон і цибулю. Туди ж додати свинину, обсмажити 5 хвилин.
  4. Додати капусту і цукор. Приправити сіллю, перцем, кмином і лавровим листям. Тушкувати 30 хв. Додати варену перловку і готувати ще 30 хв.

Салат з куркою і солоними огірками

Фото: instagram.com/vilkinpro/

Інгредієнти

  • Куряче філе – 250 г
  • Картопля – 1 шт.
  • Солоні огірки – 5 шт.
  • Курячі яйця – 1 шт.
  • Горошок консервований – 3 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком


Спосіб приготування

  1. Картоплю зварити в мундирі. Почистити від шкірки, нарізати невеликими кубиками і вивантажити в глибокий салатник.
  2. Солоні / мариновані огірки нарізати кубиками або смужками. Перекласти нарізку до картоплі.
  3. Яйце зварити круто, остудити, нарізати кубиками. Додати в салат.
  4. Куряче філе відварити в пряному бульйоні, після там же і остудити. Нарізати м'ясо, додати в миску.
  5. Сік з консервованого горошку злити, горошок додати в салат.
  6. Заправити салат майонезом/сметаною. Посолити, поперчити.

Тут дізнаєтеся, що незвичайного можна приготувати з печериць.

Читайте також:

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News

Рекомендації

Реклама
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Гороскоп
Твій гороскоп на сьогодні
Читати гороскоп
ТОП-5 фавориток редакції
"Міс Україна-2021"
@saraednswel
@saraednswel
@liza__miroshka
@liza__miroshka
@____rudi_____
@____rudi_____
@martareznichenko
@martareznichenko
@kris_trump
@kris_trump
1/2
MUST HAVE
Beauty-новинки по догляду за волоссям
Придбати
Just do it
Корисна порада на сьогодні
Налагодити роботу кишечника
Чому це важливо?
Лайфхак дня
Як приготувати домашній тірамісу
Хакнути
Maruv для російського Playboy
Естетика дому
Інтер'єрна лінійка від Louis Vuitton
1/2
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
27 вересня - 3 жовтня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Ніч в готелі на Мальдівах за мільйон гривень
За що такі гроші?
Особистий досвід
Як з'їздити у Будапешт недорого
Реальні ціни

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти