I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Що приготувати з солінь, що залишилися із зими – 3 простих рецепти

Йтиметься не про розсольник

Так іноді буває: літо не минуло дарма – і ви запаслися смачними маринованими огірками, грибами та квашеною капустою. Але зима пройшла, на черзі цілком смачні свіжі овочі, а запаси в коморі залишилися. Тому потрібно з них щось приготувати. Ми пропонуємо салати і розсипчасту перловку з м'ясом і капустою. Ці страви можна приготувати для легкої непізньої вечері.

Салат "Сільський"

Реклама
Фото: instagram.com/foodgirl1662/

Інгредієнти

  • Картопля – 2 шт.
  • Мариновані огірки – 2-3 шт.
  • Гриби мариновані – 85 г
  • Цибуля ріпчаста – 10-20 г
  • Зелень-1 пучок
  • Оцет – 1 ст. л.
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування

  1. Картоплю запекти в духовці. Гриби, огірки, цибуля, картоплю дрібно нарізати.
  2. Заправити оцтом, сіллю, олією.
  3. Додати дрібно нарізану зелень, перемішати.
  4. Залишити настоятися 30 хвилин.

Читайте також:

Реклама

Тушкована квашена капуста з перловкою і свининою

Фото: instagram.com/elena_shamugiya/

Інгредієнти

  • Квашена капуста – 500 г
  • Свинина (шийна частина) – 200 г
  • Бекон – 100 г
  • Перлова крупа – 100 г
  • Цибуля – 2 шт.
  • Вершкове масло 20 г
  • Цукор – 25 г
  • Кмин – 1 ч. л.
  • Сіль, мелений чорний перець, лаврове листя за смаком

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування

  1. Відварити перлову крупу до напівготовності, 25 хв. Воду злити.
  2. Бекон нарізати шматочками. М'ясо – середніми кубиками, ріпчасту цибулю – соломкою.
  3. У каструлі обсмажити на вершковому маслі бекон і цибулю. Туди ж додати свинину, обсмажити 5 хвилин.
  4. Додати капусту і цукор. Приправити сіллю, перцем, кмином і лавровим листям. Тушкувати 30 хв. Додати варену перловку і готувати ще 30 хв.

Салат з куркою і солоними огірками

Фото: instagram.com/vilkinpro/

Інгредієнти

  • Куряче філе – 250 г
  • Картопля – 1 шт.
  • Солоні огірки – 5 шт.
  • Курячі яйця – 1 шт.
  • Горошок консервований – 3 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком


Спосіб приготування

  1. Картоплю зварити в мундирі. Почистити від шкірки, нарізати невеликими кубиками і вивантажити в глибокий салатник.
  2. Солоні / мариновані огірки нарізати кубиками або смужками. Перекласти нарізку до картоплі.
  3. Яйце зварити круто, остудити, нарізати кубиками. Додати в салат.
  4. Куряче філе відварити в пряному бульйоні, після там же і остудити. Нарізати м'ясо, додати в миску.
  5. Сік з консервованого горошку злити, горошок додати в салат.
  6. Заправити салат майонезом/сметаною. Посолити, поперчити.

Тут дізнаєтеся, що незвичайного можна приготувати з печериць.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти