Даша Малахова готує швидкий штрудель з листкового тіста з яблуками і родзинками, який подає разом з кулькою ванільного морозива. Такий десерт ідеальний з чашкою домашнього гарячого шоколаду.
Лінивий яблучний штрудель
Складові:
- 1 невелика упаковка листкового дріжджового тіста
- 6 шт. яблук
- 150 г родзинок
- 100 г волоських горіхів
- 1/2 ч. л. меленої кориці
- вершкове масло
- цукор
- цукрова пудра і ванільне морозиво (для подачі)
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Разморозьте листкове тісто. Розріжте тісто на невеликі квадратики і розкладіть на попередньо застелену пергаментом деку.
- Помийте і обсушіть яблука. Розріжте кожне яблуко навпіл і видаліть серцевину (ми радимо для краси залишити хвостик). Покладіть по половинці яблук на кожен квадратик тіста.
- Подрібніть в кавомолці родзинки, волоські горіхи, цукор і корицю. Ложкою викладіть горіхову суміш в кожне яблуко.
- Відправте "штрудель" запікатися в духовку на 30-35 хвилин при температурі 180 С.
- Дістаньте готову випічку з духовки, остудіть, посипте цукровою пудрою і подавайте з кулькою ванільного морозива.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом тарт-татена від Даші Малахової.
Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк за рецептом Даші Малахової: