Головна Сьогодні

Швидкий рецепт малосольних огірків з часником і кропом

Такі огірки набагато смачніші, ніж приготовані в пакеті

Малосольні огірки можна заготовити на зиму, а можна зробити їх експрес-методом і з'їсти відразу ж. Ця апетитна літня закуска поєднує в собі свіжість овочів і яскраві солоний, пряний і гострий смаки.

Швидкі малосольні огірки – відмінне доповнення до м'ясних страв, відвареної картоплі і чорного хліба. Ми розповімо, як приготувати їх з часником і кропом.

Малосольні огірки: простий рецепт

Швидкі малосольні огірки
Швидкі малосольні огірки
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 1 година 15 хвилин

Калорійність:

  • 11 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 6 невеликих огірків
  • Маленький пучок кропу
  • 3-4 зубчики часнику
  • 1 ч.л. крупної солі

Спосіб приготування:

  1. Огірки помити, обсушити і розрізати уздовж на 4-6 частин.
  2. Кріп помити, струсити зайву воду і дрібно нарубати.
  3. Очищений часник розчавити і додати до огірків.
  4. Посолити огірки. Потім додати нарізаний кріп, добре перемішати.
  5. Залишити огірки на 1 годину при кімнатній температурі під кришкою.

Як зберігати малосольні огірки

Зберігайте швидкі малосольні огірки в холодильнику.

Дивіться відео, скільки можна з'їсти маринованих огірків без шкоди для здоров'я:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зробити заготовки з огірків на зиму, а також писали, як приготувати мариновані кабачки в пакеті.

Всі подробиці в спецтемі Заготовки на зиму: покрокові рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти