Малосольні огірки можна заготовити на зиму, а можна зробити їх експрес-методом і з'їсти відразу ж. Ця апетитна літня закуска поєднує в собі свіжість овочів і яскраві солоний, пряний і гострий смаки.
Швидкі малосольні огірки – відмінне доповнення до м'ясних страв, відвареної картоплі і чорного хліба. Ми розповімо, як приготувати їх з часником і кропом.
Малосольні огірки: простий рецепт
Час приготування:
- 1 година 15 хвилин
Калорійність:
- 11 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 6 невеликих огірків
- Маленький пучок кропу
- 3-4 зубчики часнику
- 1 ч.л. крупної солі
Спосіб приготування:
- Огірки помити, обсушити і розрізати уздовж на 4-6 частин.
- Кріп помити, струсити зайву воду і дрібно нарубати.
- Очищений часник розчавити і додати до огірків.
- Посолити огірки. Потім додати нарізаний кріп, добре перемішати.
- Залишити огірки на 1 годину при кімнатній температурі під кришкою.
Як зберігати малосольні огірки
Зберігайте швидкі малосольні огірки в холодильнику.
Дивіться відео, скільки можна з'їсти маринованих огірків без шкоди для здоров'я:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зробити заготовки з огірків на зиму, а також писали, як приготувати мариновані кабачки в пакеті.