Томатний соус із м'ясним фаршем, цибулею, часником і корицею ідеально поєднується з будь-якими видами пасти.
Макарони з м'ясним соусом
Складові:
- 600 г яловичини
- 250 г спагетті
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- 1 ст.л. вершкового масла
- 1 ст.л. оливкової олії
- 100-150 мл томатного соусу
- сіль
- гострий мелений перець – за смаком
- 1/3 ч.л. кориці
- 1 ст.л. червоного винного оцту
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- М'ясо нарізати і пропустити через м'ясорубку.
- Відварити спагетті в підсоленій воді до стану аль денте.
- Обсмажити нарізану цибулину і подрібнений зубчик часнику до золотистого кольору на суміші вершкового масла та оливкової олії.
- Додати фарш і підрум'янити, розбиваючи грудочки лопаткою.
- Влити трохи води, в якій варилися макарони.
- Додати томатний соус, гострий мелений перець за смаком і мелену корицю. Влити столову ложку червоного винного оцту або соусу наршараб. Гасити ще кілька хвилин.
- Додати відварені макарони, перемішати. Посолити за смаком.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом фаршированої картоплі з беконом. Ми також розповідали, як приготувати пастуший пиріг з м'ясом і квасолею.
Дивіться відео, як приготувати піцу на хлібі за 5 хвилин: