Олег Панюта в ефірі інформаційного тижневика "Сьогодні. Підсумки" розповів про улюблені млинці, які традиційно готують у його родині. Смажаться млинці на молоці та за сімейним рецептом. Рідні телеведучого люблять солодкі млинці. Дуже смакують вони з домашнім варенням з персиків або абрикосів.
Перед тим, як дізнатися рецепт млинців від Олега Панюти, зазирніть у наш березневий календар – знайдете багато цікавих приводів та ідей для подарунків.
Для приготування страви за рецептом телеведучого знадобиться:
- борошно – 250 г
- молоко – 300 мл
- яйця – 2 шт.
- цукор – 2 ст. л.
- олія – 1 ст. л.
- сіль – щіпка
Спосіб приготування:
- Міксером збити яйця в пишну піну. Додати цукор, сіль, олію та ретельно перемішати.
- Тепле молоко влити в яєчну суміш. Поступово додавати борошно, постійно перемішуючи.
- Готове тісто виливати на сковорідку без олії і смажити з обох боків до рум'яного кольору.
- Для начинки можна використовувати улюблені фрукти, сир або варення.
Тут знайдете 5 варіантів солодких начинок для млинців.