Головна Сьогодні

Бісквітний торт на 8 Березня з сирно-вершковим кремом

Рецепт смачного святкового торта

Цей рецепт торта ідеально підійде для святкування 8 Березня: він незвичний, зі своєю родзинкою, красивий і дуже ніжний.

Бісквітні коржі тут прошаровуються повітряним сирно-вершковим кремом, а фрукти і ягоди надають десерту приємну кислинку. Боки торта можна обсипати злегка підсмаженими мигдальними пластівцями.

Бісквітний торт з сирно-вершковим кремом

Торт на 8 Березня
Торт на 8 Березня
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • більше 3-х годин

Калорійність:

  • 426 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 6 яєць
  • 1 стакан з гіркою цукру
  • 1 стакан з гіркою борошна

Для сиропу:

  • 50 мл сиропу від виноградного або іншого варення
  • 50 мл кип'яченої води
  • 1 ст.л. лікеру

Для крему:

  • 500 г сиру без крупинок
  • 100 г сметани
  • 250 мл вершків 33%
  • 1 склянка цукру

Для прикраси:

  • 200 мл вершків 33%
  • 1 ст. л. цукрової пудри
  • Вишня коктейльна
  • Консервовані персики
  • 100 г замороженої червоної смородини

Дивіться відео, як приготувати дієтичний чізкейк з полуницею:

Спосіб приготування:

  1. Зробити крем. Збити вершки до стійких піків. Окремо збити сир з цукром і сметаною до однорідної кремоподібної маси. З'єднати сирну масу з вершками, обережно перемішуючи ложкою.
  2. Для декору збити вершки до м'яких піків, а потім додати цукрову пудру і ще раз збити до стійких піків.
  3. Збити міксером яйця з цукром в пишний світлий крем. Поступово всипати просіяне борошно, перемішуючи знизу вгору.
  4. Випікати в духовці при 180 °С протягом 30 хвилин. Після того, як корж буде готовий, його потрібно дістати з духовки і разом з формою перевернути на бік. Поставити остигати на столі, спершись на стінку. Це потрібно, щоб корж не осів.
  5. Потім можна його дістати з форми, накрити і дати постояти вісім годин. Розрізати навпіл. Змішати всі інгредієнти для сиропу і змастити коржі пензликом.
  6. Нижній корж змастити половиною крему і посипати замороженої червоною смородиною.
  7. Накрити другим коржем і змастити кремом. Розрівняти поверхню і боки торта широким лезом ножа або спеціальною лопаткою.
  8. Прикрасити торт збитими вершками за допомогою кондитерського мішка. Прикрасити коктейльними вишнями і шматочками персика.

Корисна порада

Якщо ви хочете приготувати торт заздалегідь, прикрасьте його збитими вершками на наступний день.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати домашній торт "Спартак". "Сьогодні" також ділилися рецептом "Наполеона" з домашнього листкового тіста з заварним кремом .

Всі подробиці в спецтемі Women's day: 8 Березня

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти