Куди поїхати у відпустку

Як правильно худнути

Готуємо джем з абрикос

Модні джинси

Тести

Найдорожче

Бісквітний торт на 8 Березня з сирно-вершковим кремом

Рецепт смачного святкового торта

Цей рецепт торта ідеально підійде для святкування 8 Березня: він незвичний, зі своєю родзинкою, красивий і дуже ніжний.

Читайте також:

Бісквітні коржі тут прошаровуються повітряним сирно-вершковим кремом, а фрукти і ягоди надають десерту приємну кислинку. Боки торта можна обсипати злегка підсмаженими мигдальними пластівцями.

Бісквітний торт з сирно-вершковим кремом

Торт на 8 Березня
Торт на 8 Березня / Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • більше 3-х годин

Калорійність:

  • 426 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 6 яєць
  • 1 стакан з гіркою цукру
  • 1 стакан з гіркою борошна

Для сиропу:

  • 50 мл сиропу від виноградного або іншого варення
  • 50 мл кип'яченої води
  • 1 ст.л. лікеру

Для крему:

  • 500 г сиру без крупинок
  • 100 г сметани
  • 250 мл вершків 33%
  • 1 склянка цукру

Для прикраси:

  • 200 мл вершків 33%
  • 1 ст. л. цукрової пудри
  • Вишня коктейльна
  • Консервовані персики
  • 100 г замороженої червоної смородини

Дивіться відео, як приготувати дієтичний чізкейк з полуницею:

Спосіб приготування:

  1. Зробити крем. Збити вершки до стійких піків. Окремо збити сир з цукром і сметаною до однорідної кремоподібної маси. З'єднати сирну масу з вершками, обережно перемішуючи ложкою.
  2. Для декору збити вершки до м'яких піків, а потім додати цукрову пудру і ще раз збити до стійких піків.
  3. Збити міксером яйця з цукром в пишний світлий крем. Поступово всипати просіяне борошно, перемішуючи знизу вгору.
  4. Випікати в духовці при 180 °С протягом 30 хвилин. Після того, як корж буде готовий, його потрібно дістати з духовки і разом з формою перевернути на бік. Поставити остигати на столі, спершись на стінку. Це потрібно, щоб корж не осів.
  5. Потім можна його дістати з форми, накрити і дати постояти вісім годин. Розрізати навпіл. Змішати всі інгредієнти для сиропу і змастити коржі пензликом.
  6. Нижній корж змастити половиною крему і посипати замороженої червоною смородиною.
  7. Накрити другим коржем і змастити кремом. Розрівняти поверхню і боки торта широким лезом ножа або спеціальною лопаткою.
  8. Прикрасити торт збитими вершками за допомогою кондитерського мішка. Прикрасити коктейльними вишнями і шматочками персика.

Корисна порада

Якщо ви хочете приготувати торт заздалегідь, прикрасьте його збитими вершками на наступний день.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати домашній торт "Спартак". "Сьогодні" також ділилися рецептом "Наполеона" з домашнього листкового тіста з заварним кремом .

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News
Реклама
Гороскоп
Твій гороскоп на Сьогодні
Читати гороскоп
Just do it
Корисна порада на Сьогодні
Частіше проявляти емоції
Чому це важливо?
Лайфхак дня
Як швидко охолодити каву
Хакнути
Сольник зірки
MONATIK
31 липня / 20:00
5 головних концертів липня
Чи гідний сервіс на відпочинку в Україні?
Дізнатися більше про відпочинок
Спецпроект
Календар лайфхаків на літо
Липень
Лайфхаки за календарем
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
18 - 25 липня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Оренда VIP-яхти — ₴27 000/година
За що такі гроші?
тест
Впізнаєш зірку за її модним образом?
Спробувати
Куди піти
Атмосферні тераси Києва для літніх вечорів
Хочу дізнатися!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти