Головна Сьогодні

Баклажанна ікра шматочками: незвичайний рецепт з волоськими горіхами

Рецепт швидкої ікри з баклажанів з волоськими горіхами

Ікру з баклажанів можна заготовити на зиму, а можна подати влітку в якості гарячої або холодної закуски. Вона буде добре поєднуватися з хлібом, лавашем і солоними крекерами. Крім цього, баклажанну ікру можна подавати з відвареним рисом або макаронами.

Баклажанна ікра шматочками

Баклажанна ікра
Баклажанна ікра
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 20 хвилин

Калорійність:

  • 90 ккал на 100 г

Інгредієнти на 1 порцію:

  • 150 г баклажана
  • 100 г моркви
  • 80 г цибулі
  • 100 г помідорів
  • 50 г рослинної олії
  • 30 г волоських горіхів
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Всі овочі помити, почистити, нарізати невеликими кубиками.
  2. Після чого обсмажити все відразу на рослинній олії до готовності.
  3. Викласти отриману баклажанну ікру на тарілку, посолити і поперчити, а також посипати зверху подрібненим волоським горіхом.
  4. Подавати разом з хлібом.

Корисна порада

Закуску можна прикрасити зеленню петрушки або базиліка.

Дивіться відео, як приготувати баклажани на грилі з салом:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом фаршированих баклажанів з м'ясом і рисом, а також розповідали, як зробити запіканку з баклажанів з м'ясним фаршем і помідорами.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти