Баклажанна ікра шматочками: незвичайний рецепт з волоськими горіхами
Рецепт швидкої ікри з баклажанів з волоськими горіхами
Ікру з баклажанів можна заготовити на зиму, а можна подати влітку в якості гарячої або холодної закуски. Вона буде добре поєднуватися з хлібом, лавашем і солоними крекерами. Крім цього, баклажанну ікру можна подавати з відвареним рисом або макаронами.
Баклажанна ікра шматочками
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 90 ккал на 100 г
Інгредієнти на 1 порцію:
- 150 г баклажана
- 100 г моркви
- 80 г цибулі
- 100 г помідорів
- 50 г рослинної олії
- 30 г волоських горіхів
- Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Всі овочі помити, почистити, нарізати невеликими кубиками.
- Після чого обсмажити все відразу на рослинній олії до готовності.
- Викласти отриману баклажанну ікру на тарілку, посолити і поперчити, а також посипати зверху подрібненим волоським горіхом.
- Подавати разом з хлібом.
Корисна порада
Закуску можна прикрасити зеленню петрушки або базиліка.
Дивіться відео, як приготувати баклажани на грилі з салом:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом фаршированих баклажанів з м'ясом і рисом, а також розповідали, як зробити запіканку з баклажанів з м'ясним фаршем і помідорами.
Підпишись на наш telegram
Лише найважливіше та найцікавіше