Запечений багет з часником і зеленню
Інгредієнти:
- багет середній – 1 шт.
- масло вершкове розм'якшене – 100 г
- часник – 3-4 зубчиків
- кріп або петрушка – за смаком
- сіль за смаком
Рецепт приготування:
- Багет надрізати через кожні 2 см , не дорізаючи до кінця .
- М'яке вершкове масло змішати з натертим на дрібній тертці часником , рубаною зеленню і сіллю .
- Акуратно покласти пряне масло в надрізи , а залишки розподілити по поверхні хліба .
- Загорнути у фольгу і відправити в розігріту духовку на 10 хвилин . Потім перевернути на іншу сторону і готувати ще 5-10 хвилин .
- Зняти фольгу і остаточно розрізати багет на скибочки по надрізах . Ось і все , приємного апетиту !
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати на пікнік фарширований багет в італійському стилі. Ми також розповідали, як запекти курку в прованських травах з часноком. Крім цього, ми ділились рецептом мідій в вершково-часниковому соусі.