Наваристий м'ясний суп з кислинкою допоможе вам відновити сили після гучного застілля. Рецепт цієї тонізуючої і підбадьорливої страви читайте нижче. Суп готується дуже швидко, якщо не брати до уваги час варіння бульйону.
Антипохмільний суп зі свинячими реберцями
Інгредієнти:

- Вода – 2,5 л
- Ребра свинячі – 500 г
- Консервовані томати у власному соку – 400 г
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Рис – 3 ст. л.
- Часник – 3 зубчики
- Зелень
- Лавровий лист
- Чорний перець
- Сіль
- Рослинна олія
Рецепт приготування:
1. Свинячі реберця помити, залити холодною водою і варити близько години, знімаючи піну.
2. Картоплю очистити, помити і нарізати кубиками. Додати до каструлі разом з рисом, варити 10 хвилин.
3. Цибулю і моркву почистити. Цибулю подрібнити, моркву натерти на тертці.
4. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю до м'якості. Додати моркву, нарізані помідори і трохи бульйону. Гасити 5 хвилин, потім викласти до каструлі разом з лавровим листом.
5. Додати до супу сіль і перець, варити 5-7 хвилин. Подавати разом з нарізаною зеленню.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно пити, щоб уникнути похмілля.
Дивіться відео, як приготувати місо-суп: