Шеф-кухарка ресторану Nobu в іспанському місті Марбелья Елені Манусу розповіла, що люди в усьому світі неправильно їдять суші. Про це пише британська газета The Guardian.
Настав час дізнатися, як можна отримати від японської страви максимальне задоволення.
Отже, перед вами набір суші. Ви берете палички, обхвачуєте суші та занурюєте в соєвий соус. Зазвичай – опускаєте їх на дно піали. Це перша помилка. За словами Елені Манусу, в соус потрібно занурювати виключно рибу, а не рис. Так її смак краще розкривається.
Друга помилка стосується процесу відправки суші в рот. На це теж звертайте увагу. Виявляється, суші мають лежати рибою на язику і ніяк інакше.
І нарешті, третя помилка – це велика кількість соєвого соусу та васабі. Звісно, без них нікуди. Але важливо пам'ятати: васабі приглушує смак інгредієнтів суші, а соєвий соус "краде" у риби свіжість.
Нагадаємо, раніше ми писали про 8 нових закладів Києва.