Головна Сьогодні

"Ангели Чарлі": огляд продовження знаменитої франшизи

Це третя повнометражна картина про "ангелів Чарлі"

На широкі екрани виходить продовження знаменитої франшизи "Ангели Чарлі". Допрем'єрний показ відбувся в столичному кінотеатрі "Оскар". Режисером нової картини стала Елізабет Бенкс, вона ж зіграла одну з ролей у фільмі. Нових "ангелів" зіграли актриси нового покоління: Крістен Стюарт, Наомі Скотт і Елла Балинська.

Папараці підловили Крістен Стюарт, дивіться подробиці:

Сегодня.Lifestyle зробили огляд фільму "Ангели Чарлі". Перше, що потрібно сказати – це вже третій повнометражний фільм про красунь-шпигунки" ангелів Чарлі". Перша кіноадаптація телесеріалу "Ангели Чарлі" кінця 1970-х років (так, був ще й серіал, який спродюсований Аарон Спеллінг і Леонардом Голдбергом) вийшла в 2000-му з Камерон Діас, Дрю Беррімор і Люсі Лью в головних ролях. Сиквел побачив світло в 2003-му році. Тепер же гучне повернення "ангелів" нового покоління під керівництвом Елізабет Бенкс. Вона стала біля режисерського керма, писала сценарій і зіграла роль Бослі (одного з).

"Янголи Чарлі"
"Янголи Чарлі"

"Ангели Чарлі": сюжет фільму та головні герої

За сюжетом, Олена Хофлін (Наомі Скотт), блискучий вчений і інженер, яка створила Calisto – стійкий джерело енергії, апарат, який здатний перетворювати електричні хвилі на вбивчий заряд. Начальство вирішує продати цей прилад "поганим хлопцям" і Олена звертається за допомогою в агентство Таунсенда. "Ангели Чарлі" спробують повернути пристрій, перш ніж станеться щось жахливе.

"Ангели Чарлі"
"Ангели Чарлі"

Олена знайомиться з Босли (Елізабет Бенкс), Сабіною (Крістен Стюарт), Джейн Кано (Елла Балинський), після чого починаються справжні пригоди з погонями, маскування і бійками.

У фільмі також зіграли Джонатан Такер, Луїс Херардо Мендес і зірка фільмів "Пірати Карибського моря" і "Голодні ігри" Сем Клафлін. Цікаві і в той самий час цілком очікувані персонажі.

"Ангели Чарлі": враження від фільму

"Ангели Чарлі"
"Ангели Чарлі"

У будь-якому колективі повинен бути соліст. Так і в цьому фільмі, солістом виявилася героїня Крістен Стюарт, яка хоч якось розбавляла банальність сцен і цілком очікуваний сюжет. Одне радує – фільм не схожий на попередні частини із гарненькими дівчатами в міні-спідницях (хоча тут теж багато красунь). Там був світ чоловіків, з якими повинні уживатися сильні жінки. Це ж – фільм нового покоління, де змиті кордони, де сексуальність визначається не довжитною ніг і накаченістю губ. Андрогінна зовнішність Крістен Стюарт якраз тому підтвердження. Тут правда видно, що фільм знятий жінкою, з головними героїнями жінками і, швидше за все, тільки для жінок.

Нагадаємо, раніше видання Entertainment Weekly поділилося ексклюзивними кадрами майбутнього перезапуску "Ангелів Чарлі".

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше